Καρατζαφέρης και Βρυώνης εν δράση στο όνομα της Αγίας Οικογένειας! Οι 2 «λασπωτήρες» της κυβέρνησης που πιάστηκαν με τις «γίδες στην πλάτη». Οι υπηρεσίες τους στο Μαξίμου και το κατάντημα ενός πρωθυπουργού που τους «γλύφει» για βοήθεια! Ο ένας καταδικάστηκε αμετάκλητα για τις Offshore που είχε και ο άλλος είναι υπόδικος για κακούργημα απάτης 65.000.000 ευρώ.

Του Άρη Σπίνου

Επειδή σε αυτή την χώρα, που είναι μικρή και ο ένας γνωρίζει τον άλλον πολύ καλά, έχει δημιουργήσει μεγάλη εντύπωση η κατάντια του Μεγάρου Μαξίμου που έχει καταφύγει σε 2 συγκεκριμένα πρόσωπα προκειμένου να αποτελέσουν την σωλήνα που θα ρίχνει λάσπη στους αντιπάλους. 

Ο ένας είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο άλλος ο Φίλλιπος Βρυώνης. Γνωστοί και οι 2 για τον βίο και την πολιτεία τους. Ο μεν πρώτος έχει καταδικαστεί με το αδίκημα που αν ένας πολιτικός έχει στην πλάτη του θα πρέπει να ανοίξει τρύπα και να χωθεί μέσα για τα επόμενα χρόνια της ζωής του. 

Πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη ή καλύτερα με Offshore στην πλάτη. Μερικά εκατομμύρια ευρώ που δεν έχει δηλώσει γιατί όπως είπε στο δικαστήριο το ξέχασε η... νεκρή λογίστρια του! Στην απολογία του γελούσαν όσοι βρέθηκαν μέσα στην δικαστική αίθουσα. Όσο κλάμα και αν έριξε δεν έπεισε τους δικαστές και η πολύμηνη φυλάκιση έπεσε σαν καταπέλτης. 

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε πληρώσει 70.000 ευρώ εγγύηση για να μην προφυλακιστεί όταν πέρασε από τον ανακριτή για να απολογηθεί για το αδίκημα αυτό. Μπορεί ο ίδιος να γυρίζει δεξιά και αριστερά ή να δίνει συνεντεύξεις σε αμαθής δημοσιογράφους που δεν γνωρίζουν και να ισχυρίζεται ότι έχει αθωωθεί αλλά η αλήθεια είναι αυτή που περιγράφουμε και έχουμε αποκαλύψει στο edolio5. 

Ο άλλος είναι ο γνωστός Βρυώνης που είναι υπόδικος για πολύ σοβαρή υπόθεση απάτης για την οποία επίσης έχει γράψει αναλυτικά το edolio5. Και οι 2 βρίσκονται την προεκλογική περίοδο στην διάθεση του Μαξίμου για να αποτελούν τους «λασπωτήρες» της κυβέρνησης σε βάρος των αντιπάλων της. 

Το κατάντημα όμως ανήκει στον Πρωθυπουργό της χώρας που καταφεύγει σε τέτοιες «προσωπικότητες» ως μοναδική λύση στήριξης για το κυβερνητικό του έργο. Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι και οι 2 πρόθυμοι «λασπωτήρες» είναι πολυλογάδες στις τηλεφωνικές τους συνομιλίες για τις οποίες θα αναφερθούμε στις υπόλοιπες ημέρες. 

Υπομονή προς πάσα ενδιαφερόμενο!!