Η αλληλοεξόντωση εκ των έσω! Ποιος πρόδωσε το σχέδιο για νέο «μπροστινό» και οδήγησε με απόλυτη βεβαιότητα στον αποκλεισμό από τον ΑΠ κάθε κόμματος που θα «μυρίζει» Κασιδιάρη. Οι 3 ομάδες που διοικούν το κόμμα.


edolio5 team 

Έγινε γνωστό (από που άραγε;) ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχαν συνεννοήσεις μεταξύ ενός προσώπου με «καλό προφίλ» ώστε να βρεθεί παραθυράκι και να ξεπεραστεί ο νομικός σκόπελος που απαγορεύει την συμμετοχή του κόμματος Κασιδιάρη στις Εθνικές Εκλογές. Δόθηκε στην δημοσιότητα και το όνομα του ανθρώπου που θα έπαιζε αυτό τον ρόλο. Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε το ποιοι «έκαψαν» αυτό το σχέδιο αφού οι γκρίνιες και τα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν εντός του κόμματος Κασιδιάρη. 

Εντός του κόμματος υπάρχουν 3 ομάδες. Η μία την ελέγχει η σύντροφος του Κασιδιάρη και οι άλλες 2 ελέγχονται από πολιτευτές που θέλουν να εκλεγούν.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, απόλυτα επιβεβαιωμένες, ο Ιούδας είναι θηλυκός! Πρόκειται για π. βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» που διατηρεί πολύ καλές επαφές με τον στενό πυρήνα του Ηλία Κασιδιάρη και μαθαίνει πρόσωπα και πράγματα από την μια ομάδα που δραστηριοπείται στην Αττική και σχετίζεται με καταστήματα ενεχύρων. 

Ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος είχε έρθει και στο παρελθόν σε επικοινωνία με την «Χρυσή Αυγή» προκειμένου να πολιτευτεί στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. 

Τότε είχαν υπάρξει αντιρρήσεις για πολλούς και διάφορους λόγους που κυρίως είχαν να κάνουν με το «βόλεμα» ενός συγκεκριμένου προσώπου που ήθελε να εκλεγεί με αυτό το ψηφοδέλτιο. Όταν ο π. βουλευτής έμαθε το σχέδιο Κασιδιάρη και τις συνεννοήσεις που είχαν γίνει επικοινώνησε με τον πρώην εισαγγελέα και τον ρώτησε αν ισχύει κάτι τέτοιο. 

Εκείνος του είπε λεπτομέρειες και πλέον όλα πήραν τον δρόμο της δημοσιοποίησης για να «καεί» κάθε πιθανό σενάριο που με το ένα ή το άλλο παραθυράκι το κόμμα κασιδιάρη θα έβρισκε τρόπο να πάρει μέρος στις εκλογές. Είναι σαφές πλέον ότι η ευχέρεια του Α' τμήματος που θα εφαρμόσει τον νόμο που ψήφισε η Βουλή, είναι σαφέστατη ως προς το δικαίωμα που έχει για να απαγορεύσει την συμμετοχή κάθε κόμματος που έχει «άρωμα Κασιδιάρη» είτε φαίνεται ο ίδιος είτε όχι. Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους στις 5 Μάιου όπου θα κριθεί η συμμετοχή του Κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές είτε με τον ίδιο αρχηγό ορατό ή αόρατο δεν πρόκειται να εγκριθεί. Το σχέδιο κάηκε εκ των έσω.