Το σενάριο που υπαγόρευσε η CIA! Ένα φιάσκο της ΕΥΠ που το ονόμασαν "πολυδιαφημισμένη επιτυχία" αγορασμένο από τα LIDL. Τους έφυγε μέσα από τα χέρια η "μέγα Ρωσίδα πράκτορας"! Δεν γνωρίζουν κανέναν συνεργάτη της ούτε το δίκτυο που είχε! Δεν ξέρουν τι "δουλειές" έκανε στην Ελλάδα! Δεν έγινε καμία σύλληψη!

Του Άρη Σπίνου

Είναι απίστευτα όσα συμβαίνουν από εχθές με την πολυδιαφημισμένη δήθεν "επιτυχία" της ΕΥΠ που συνέλαβε χωρίς να την πιάσει (!) την Ρωσίδα πράκτορα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα.

Ένα παιδικό βιβλίο που δεν γίνεται πιστευτό ούτε από παιδιά δημοτικού. Όσο περνούν οι ώρες γίνεται αντιληπτό ότι η ΕΥΠ ανακοίνωσε κάτι που η ίδια δεν συμμετείχε ποτέ επιχειρησιακά. Δεν είχε πάρει χαμπάρι ποτέ και το βασικότερο από όλα, άγνωστοι ποιοι, την ανάγκασαν να αυτοεξευτελιστεί ομολογώντας την ανικανότητα της σε ένα κρίσιμο εθνικό θέμα ασφαλείας που υποτίθεται ότι είναι η αποκάλυψη ενός δικτύου πρακτόρων που δρα στην πατρίδα μας για τα συμφέροντα μιας άλλης χώρας. Της έδωσαν ένα καλογραμμένο σενάριο και την ανάγκασαν να εκδώσει ανακοίνωση με το περιεχόμενο του! Η υποτιθέμενη Ρωσίδα πράκτορας ζούσε στην χώρα μας επί χρόνια και η ΕΥΠ δεν είχε πάρει χαμπάρι. Έφυγε στο εξωτερικό και η ΕΥΠ δεν πήρε μυρωδιά. Είχε συνεργάτες και δίκτυο στην Ελλάδα και οι πράκτορες της Κατεχάκη κοιμόντουσαν ολοήμερής και ολονυχτίς. Δεν έγινε ούτε μια σύλληψη και παρ όλα αυτά ονομάζουν επιτυχία την επιτομή της αποτυχίας. Όλα στο πνεύμα του Αντιρωσισμού γιατί έτσι το επιβάλει η υποταγή στους "φίλους" μας τους Αμερικανούς.