Χειροπέδες στον "γκουρού της αυτοβελτίωσης"! Συνελήφθη ο συγγραφέας και διαφημιστής Στέφανος Ξενάκης. Τον αναζητούσε η ασφάλεια με ένταλμα σύλληψης για καταδικαστικές αποφάσεις. 8 χρόνια φυλακή για ακάλυπτες επιταγές και χρέη στο δημόσιο. Από την κατάθλιψη στα Best Seller που έφεραν πλούτη και δόξα και μετά χρέη.


edolio5 team

Γνωστός στο πανελλήνιο από «To Δώρο» που τον έχρισε συγγραφέα των best seller, ήρθε στο προσκήνιο για όλους τους λάθους λόγους τις τελευταίες ώρες αφού συνελήφθη για ακάλυπτες επιταγές, εργοδοτικές οφειλές και χρέη προς το Δημόσιο. Χρέη και οφειλές που προέκυψαν όταν ο Ξενάκης ανέστειλε το 2015 τη λειτουργία της διαφημιστικής του εταιρίας στα χρόνια των μνημονίων, τότε που ο χώρος κατέρρεε και τα λουκέτα συσσωρεύονταν.

Έκτοτε προσπαθεί να τακτοποιήσει τις οφειλές του έχοντας πάνω του μια καταδίκη οχτώ ετών και έντεκα μηνών αυτός ο ανήσυχος άνθρωπος που μεγάλωσε στην Καλλιθέα και την Βούλα, αλλά λάτρεψε τη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγγραφέας αναμένεται να παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα και δεν πρόκειται προς το παρόν να κάνει καμία δήλωση για το θέμα της σύλληψής του.

Το πτυχίο από την ΑΣΟΕΕ και το μεταπτυχιακό από το Manchester Buisiness School του ανοίγουν τον δρόμο για τον χώρο των ΜΜΕ και της διαφήμισης.

Δουλεύει πολύ από το 1993 σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο αλλά δεν είναι ευτυχισμένος με αποτέλεσμα στα τριάντα του μόλις χρόνια να αντιμετωπίσει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Για να μη συμβεί αυτό ο πολυτάλαντος διαφημιστής ξεκινάει ψυχοθεραπεία για ένα χρόνο και η κατάσταση του βελτιώνεται δραματικά 

*Στην αριστερή εικόνα στην φωτογραφία είναι με την σύντροφο του ενώ στην δεξιά με την μητέρα του.