Η αισχρότητα Καρατζαφέρη και η μνήμη των 57 νεκρών! "Δόθηκε υπερβολική προβολή σε αυτό το τραγικό συμβάν". Οργή στους Νεοδημοκράτες που σπάνε τα τηλέφωνα στην Πειραιώς για τον καταδικασμένο με τις "Offshore στην πλάτη" που "ξέθαψε" ο Δημητριάδης. Η εκκρεμότητα στο ΣτΕ που "καθάρισε" ο Γρηγόρης και ο Γεραπετρίτης που τον έκοψε από το ψηφοδέλτιο επικρατείας.


Του Άρη Σπίνου

Ακόμα και ο Γρηγόρης Δημητριάδης που τον έβαλε να "γλύφει" όλη μέρα τον Μητσοτάκη με αντάλλαγμα μια θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας αρχίζει και καταλαβαίνει το μεγάλο λάθος που έκανε όταν αποφάσισε να "ξεθάψει" τον "πολιτικά νεκρό" Καρατζαφέρη που είχε πιαστεί με τις Off Shore στην πλάτη και καταδικάστηκε αμετάκλητα σε πολύμηνη φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων όπως έχει αποκαλύψει το edolio5, παρά τα ψέματα που ο ίδιος λέει περί αθώωσης του. Τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΝΔ έχουν σπάσει εξαιτίας των λεκτικών χυδαιοτήτων που είπε τις τελευταίες μέρες χαρακτηρίζοντας "υπερβολική" την προβολή από τα ΜΜΕ της τραγωδίας των Τεμπών. 

Δύο εβδομάδες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή σε 57 ανθρώπους -στην πλειονότητά τους φοιτητές- ο Καρατζαφέρης χαρακτήρισε την προβολή της υπόθεσης ως υπερβολική! Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις δημοσκοπήσεις, την ώρα που οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν προλάβει καλά-καλά να συνειδητοποιήσουν πως έχασαν τα παιδιά τους από την μία στιγμή στην άλλη.

«Με αυτήν την εκμετάλλευση, μετά από αυτήν την υπερβολική προβολή που δόθηκε σε αυτό το τραγικότατο συμβάν, το ότι η Νέα Δημοκρατία κρατά ακόμα προβάδισμα πέντε μονάδες, είναι άθλος. Στην Νέα Δημοκρατία άθλος και στους άλλους η αθλιότητα» είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας οργή στο πανελλήνιο αλλά κυρίως στους Νεοδημοκράτες! "Πρέπει να τον μαζέψουμε. Του είπαμε να γλύφει μπας και πείσει κανέναν ψηφοφόρο αλλά αυτός μας έχει καταστρέψει με όσα λέει". Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά φαίνεται να είναι τα λόγια επιτελικού στελέχους του Μεγάρου Μαξίμου προς τον Μητσοτάκη. Αυτή είναι και η αιτία που πλέον ο Καρατζαφέρης δεν θα είναι υποψήφιος αφού κατάλαβαν πως μόνο ζημία θα τους κάνει. Ο αποτυχημένος πολιτικός θεωρεί πως το ψαλίδι για την υποψηφιότητα του το χρησιμοποίησε ο Γεραπετρίτης και πως το Μαξίμου δεν κράτησε τον λόγο του. Τουλάχιστον όσο ο Δημητριάδης ήταν στα πράγματα μια εκκρεμότητα με το ΣτΕ... τακτοποιήθκε.