Ούτε στην Κολομβία οι εκλεκτοί της κυβέρνησης δεν έχουν τέτοια τύχη! Είχαν προσλάβει τον "γαλάζιο" εμπλεκόμενο στην "υπόθεση Κολωνού", Φίλιππο Ντόβα με πρόγραμμα ανέργων (!) του ΟΑΕΔ στο Αττικό Νοσοκομείο αλλά ταυτόχρονα τον είχαν διορίσει ως μέλος του ΔΣ και στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής.


edolio5 team

H σήψη δεν έχει τέλος! Εκτός από το Αττικό Νοσοκομείο, ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό και υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές, Φίλιππος Ντόβας, είναι διορισμένος και στο Δ.Σ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών. Μάλιστα, ως μέλος του ΨΝΑ, εμφανίζεται να έχει τοποθετηθεί σε Επιτροπή Ελέγχου του ιδίου νοσοκομείου από τον διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τον Φεβρουάριο του 2020.











Τον διορισμό του Φίλιππου Ντόβα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών επιβεβαιώνει ο Μιχάλης Γιαννάκος. «Έχει διοριστεί ως μέλος του ΔΣ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και ζητάμε την απομάκρυνσή του. Δηλαδή να τον παύσει ο υπουργός», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ με δημόσια ανακοίνωση του. Όπως έγινε γνωστό ο Ντόβας είχε διοριστεί στα πλαίσια προγράμματος μακροχρόνιων ανέργων του ΟΑΕΔ για ηλικίες άνω των 50 ετών. 

 Παράλληλα, ως μέλος του ΔΣ του ΨΝΑ εμφανίζεται να αναλαμβάνει αρμοδιότητες σε επιτροπές αρμόδιες για την επιλογή προσωπικού της Μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών «18 ΑΝΩ».


Όπως γίνεται αντιληπτό, δημιουργούνται σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με τις σχέσεις του Φίλιππου Ντόβα με την κυβέρνηση, καθώς ο πρώην διαιτητής εμφανίζεται να καταλαμβάνει θέσεις στον τομέα της Υγείας την ώρα μάλιστα που προσλαμβάνεται και στο Αττικό ως μακροχρόνια άνεργος.



Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ζητάει την απομάκρυνση του Φίλιππου Ντόβα από το Αττικό Νοσοκομείο. «Ο πρώην διαιτητής που κατηγορείται για βιασμό 12χρονης στον Κολωνό εργάζεται στο νοσοκομείο Αττικόν. Φυσικά δεν έχει θέση ανάμεσά σας μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Δυστυχώς έχουμε και δεύτερο υγειονομικό που εργάζεται σε νοσοκομείο και κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης από το Κολωνό. Ήδη κλήθηκε για κατάθεση από τον Εισαγγελέα.

Πρόκειται για τον πρώην Διαιτητή, πολιτικό, ο οποίος εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος στη γραμματεία του ακτινοθεραπευτικού τμήματος του Αττικού Νοσοκομείου. Είναι συμβασιούχος εργαζόμενος μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ετών. Η μακροχρόνια ανεργία των εν λόγω υπαλλήλων πιστοποιείται από τον ΟΑΕΔ που αναλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος της μισθοδοσίας τους. Τώρα ο πρώην διαιτητής λείπει με άδεια από το Αττικόν. Κακώς.
Θα πρέπει σήμερα να διακοπεί η σύμβασή του με το νοσοκομείο σε συνεννόηση με τον ΟΑΕΔ. Δεν μπορεί να εργάζεται με την κατηγορία ως βιαστής. Εαν αποδειχθεί η αθωότητά του να γυρίσει πίσω στη δουλειά του. Δεν θέλουμε μεταξύ μας εργαζόμενους που επικρέμανται κτηνώδεις κατηγορίες για βιασμό», σημείωνε ο Μιχάλης Γιαννάκος.