Το "μήνυμα" - βόμβα του Ηλία Μίχου από τις φυλακές που έστειλε σε πρωτοκλασάτο υπουργό με φίλο του αστυνομικό! "Μου είχατε υποσχεθεί ότι θα αποφυλακιστώ. Με κοροϊδέψατε. Θα σας τινάξω στον αέρα όλους την ημέρα της κάλπης."


Του Άρη Σπίνου

Οι συλλήψεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό για όσους γνωρίζουν την δικογραφία θεωρούνται αστείες ως προς τα πρόσωπα που θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί ή τουλάχιστον να έχουν προσέλθει για εξηγήσεις. Αντί αυτού το κατώφλι της ανακρίτριας έχουν περάσει πρόσωπα άγνωστα ενώ οι γνωριμίες του Μίχου όπως έχει αποδειχθεί μόνο αυτούς δεν συμπεριλάμβανε. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ο Ηλίας Μίχος επικοινώνησε με φίλο του αστυνομικό που υπηρετεί στο ΑΤ Ομονοίας. Το τηλέφωνο που χρησημοποίησε ο αστυνομικός δεν άνηκε στον ίδιο αλλά σε καταστηματάρχη της περιοχής για ευνόητους λόγους. Ο Μίχος του ζήτησε να μεταφέρει σε κοινό τους γνωστό, που είναι κολλητός φίλος πρωτοκλασάτου υπουργού ότι "αν δεν βγω από την φυλακή μέχρι να γίνει το δικαστήριο μου θα τους πάρω στο τάφο μου, μαζί. 2 μέρες πριν τις εκλογές θα μιλήσω και θα τα πω όλα."

Ο αστυνομικός προσπάθησε να το καθησυχάσει αλλά ο Μίχος ήταν εκνευρισμένος. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο edolio5 ότι μεταξύ άλλων που μίλησε ο Μίχος ήταν και ένας συνταξιούχος αεροπαγίτης. Το τι ειπώθηκε ανάμεσα τους δεν μας είναι γνωστό. Μας δημιουργείτε όμως μια απλή απορία. Τι μπορεί να κουβέντιασε ένας κατηγορούμενος με τέτοια ειδεχθή εγκλήματα με έναν π. ανώτατο δικαστικό που δεν ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου; Είχε εμπλοκή ο π. δικαστικός με τις "δουλειές" του Μίχου ;