Το πολιτικό κατάντημα του κυρ Δημήτρη! Το τηλεφώνημα του πασίγνωστου εφοπλιστή και μιντιάρχη στον Μητσοτάκη να λυπηθεί (!) τον Αβραμόπουλο. "Μην τον δουλεύεις άλλο. Πες του οριστικά που θα κατέβει γιατί γελάνε μαζί σας." Το ραντεβού που εκκρεμεί για τον πολιτευτή παντός κάμπων, βουνών και ποταμών.


Του Άρη Σπίνου

Τα περισσότερα ρεπορτάζ για την εκλογική περιφέρεια στην οποία θα κατέλθει ως υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές ο Δημήτρης Αβραμόπουλος φέρουν τον κύριο Δημήτρη να δοκιμάζει την πολιτική του τύχη αυτή τη φορά στην μακρινή Ηλεία. Αυτά διαδίδει το Μαξίμου αφού είναι πλέον προφανές ότι ο πρώην υπουργός βρίσκεται στο τραπέζι του πρωϊνού καφέ ως πρόσωπο που τον περιπαίζουν.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες του edolio5 σας ενημερώνουμε ότι,  κορυφαίος επιχειρηματικός παράγοντας της χώρας τηλεφώνησε στον Μητσοτάκη και του ζήτησε να ξεκαθαρίσει που θα είναι υποψήφιος ο φίλος του! "Μην τον δουλεύεις άλλο. Πες του οριστικά που θα κατέβει γιατί γελάνε μαζί σας." Όπως μάθαμε την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μια συνάντηση Μητσοτάκη και Αβραμόπουλου για να ξεκαθαριστεί αυτό το ζήτημα.

Τα ραντάρ του edolio5 έπιασαν και μια συνάντηση που είχε προηγηθεί προ εβδομάδων, όταν… υψηλοί απεσταλμένοι του Πρωθυπουργού μετέβησαν στο χώρο του  Αβραμόπουλου, με στόχο να διερευνήσουν τις προθέσεις του και ειδικότερα αν αυτός προτίθεται να είναι υποψήφιος στην Ηλεία αφού αυτή ήταν η πρόταση του πρωθυπουργού. Αυτή την συνάντηση φρόντισαν οι ίδιοι να την διαρρεύσουν για να τον εκθέσουν ακόμα περισσότερο.

Ο Αβραμόπουλος που κάνει το άσπρο μαύρο άρχισε να βγαίνει στα κανάλια  και να λέει πολιτικές αστειότητες για να προλάβει τα μαντάτα που θα τον έχριζαν πολιτευτή επαρχίας. «Ο πατέρας μου είναι από την Ηλεία και έχουμε περιουσιακά στοιχεία και εκεί, αλλά και το Ελληνικό Αρκαδίας είναι το χωριό της μητέρας μου και έχουμε το παραδοσιακό σπίτι εκεί.

Ο Πρωθυπουργός θα αποφασίσει αν θα είμαι στην Α’ Αθηνών που είναι ο παραδοσιακός χώρος που με ξέρει ο κόσμος ή στην Ηλεία. Είμαι έτοιμος και για τα δύο. Το θέμα είναι να βρεθούν λύσεις και να επιτύχουμε πολιτική συνεννόηση.

Με τον πολιτικό λόγο και την συμπεριφορά σου απευθύνεσαι όχι μόνο στο κομματικό ακροατήριο, αλλά και σε πολίτες από άλλους χώρους. Ως Δήμαρχος, πήρα ποσοστό 58%, δηλαδή ένα 18% των ψήφων δεν ήταν από την ΝΔ, αλλά από άλλους χώρους». Ά ρε Δημήτρη πως κατάντησες.