Η ανατριχίλα στο μεγαλείο της στις σελίδες ενός βουλεύματος! Στο εδώλιο για κακούργημα 10 άτομα για υπόθεση βιασμού 2 αδελφών (κορίτσι και αγόρι) στα Πετράλωνα πριν 10 χρόνια. Πατέρας και θείος στην "παρέα" των κατηγορουμένων μαζί με άλλους 8 φίλους και συγγενείς. "Η μητέρα ήξερε και συγκάλυπτε".


edolio5 team

Συνολικά 10 άτομα παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση βιασμού των δύο αδελφών στα Πετράλωνα.

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε την παραπομπή σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου συνολικά 10 κατηγορουμένων για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών στα Πετράλωνα, επί σειρά ετών και έως το 2016, από συγγενικά και άλλα κοντινά τους πρόσωπα.

Τα δύο παιδιά, 17 ετών το αγόρι και 22 ετών το κορίτσι, κατήγγειλαν τον πατέρα τους για σεξουαλική παρενόχληση πριν από μία δεκαετία και τη μητέρα τους για συγκάλυψη.

Οι δικαστές παραπέμπουν σε δίκη για βαριές κατηγορίες τον πατέρα των παιδιών, τον θείο τους, αδελφό του πατέρα, την τότε σύντροφο του πατέρα, αλλά και φίλους και υπαλλήλους του πατέρα.

Πλέον αναμένονται άμεσα εντάλματα σύλληψης καθώς όπως αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα απορρίπτονται όλα τα αιτήματα ακύρωσης από τους κατηγορούμενους και όλες οι ενστάσεις.

Σύμφωνα με το βούλευμα οι 10 κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι, ανά περίπτωση, για κατηγορίες που αφορούν βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους μικρότερους των 14 ετών και κατάχρησης ανηλίκου, πράξεις που φέρονται «να έχουν τελέσει από κοινού και κατά μόνας και κατ’εξακολούθηση».