Τα "μπλεξίματα" του επιχειρηματία Γιάννη Κουκουνάκη και η ανατίναξη της επιχείρησης του στην Γλυφάδα! Ο σύζυγος της ηθοποιού Εύας Λάσκαρη με τις "μεγάλες γνωριμίες" και η επίσκεψη "αρχιβαρόνου της νύχτας" ως πελάτης πριν λίγες μέρες στο μαγαζί του.


Του Άρη Σπίνου

Μαφιόζικου τύπου επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό και επαγγελματική δράση έκαναν άγνωστοι στην επιχείρηση πλυντηρίου και αξεσουάρ πολυτελών αυτοκινήτων στη Γλυφάδα, το οποίο διατηρεί ο σύζυγος της ηθοποιού και μοντέλου Εύας Λάσκαρη, Γιάννης Κουκουνάκης.

Ο Γιάννης Κουκουνάκης ή Golden 1, όπως τον αποκαλούν λόγω της επωνυμίας της επιχείρησης, πέρσι τον Οκτώβριο βάπτισε τον γιο που απέκτησε με την Εύα Λάσκαρη.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν στον κύκλο του επιχειρηματία και στα άτομα με τα οποία είχε οικονομικές συναλλαγές, καθώς η επίθεση δείχνει ότι ήταν έναν «μήνυμα» προς τον ίδιο. Στο πελατολόγιο του ιδιοκτήτη της επιχείρησης περιλαμβάνονται ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων και supercars.


Η έκρηξη, που αναστάτωσε όλη την περιοχή, κυριολεκτικά διέλυσε το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησης επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη. Η ισχύς ήταν τέτοια, που στο σημείο όπου εξερράγη ο μηχανισμός, στις 3.20 χθες το ξημέρωμα, άνοιξε κρατήρας.

Επίσης, ζημιές, εκτός από το πλυντήριο, του οποίου κατεδαφίστηκε όλη η πρόσοψη, υπέστη ο πρώτος όροφος στον οποίο φέρεται ότι έχει διαμέρισμα ο επιχειρηματίας. 

Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς το πλυντήριο βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η αστυνομία εξετάζει πληροφορίες που σχετίζονται με την επίσκεψη αρχιβαρόνου της νύχτας πριν λίγες μέρες στο κατάστημα του Γιάννη Κουκουνάκη που πήγε ως πελάτης. Μπορεί αυτό να είναι απόλυτα φυσιολογικό μπορεί όμως και να συμβαίνει κάτι άλλο!

 Πάντως ο επιχειρηματίας στην κατάθεση που έδωσε ανέφερε ότι δεν είχε προβλήματα με κανέναν και δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να έκανε μια τέτοια ενέργεια σε βάρος του πάντως μέχρι σήμερα ο ίδιος δεν έχει εμπλακεί σε καμία γνωστή υπόθεση που να αποτελεί αντικείμενο εκδίκησης σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.