Οι κασέτες του Predator και τα "μαύρα" από τους πάγκους των λαϊκών αγορών! Ο υπουργός, ο "γαλάζιος λαϊκατζής" συνδικαλιστής και οι 10.000 ευρώ σε δημοσιογράφο για να "μαλακώσει". Οι διάλογοι των πληρωμών και οι κρυμμένες δεσμίδες στα κοτέτσια.

Του Άρη Σπίνου

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είτε απευθείας ή δια συγγενών τους ήταν υπό παρακολούθηση από το Predator έχει αποκαλυφθεί ότι βρίσκεται και ένας προβεβλημένος υπουργός.

Σύμφωνα με όσα είπε στο edolio5 πηγή που της αρέσει να ακούει, προκύπτει ότι ο υπουργός αυτός χρησιμοποιούσε έναν συνδικαλιστή των Λαϊκών Αγορών ως κομματικό του ταμία. Ακούγονται πολλά και διάφορα αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι το μαύρο χρήμα που ήταν τόσο πολύ και προέρχεται από τις εισφορές των παραγωγών που έχουν πάγκους στις λαϊκές ώστε οι δεσμίδες με τα 50ευρα, όπως ακούγεται, ήταν καλά κρυμμένες σε ένα κοτέτσι. Σε μια συνομιλία του υπουργού με τον γαλάζιο συνδικαλιστή του δόθηκε η εντολή να δώσει 10.000 ευρώ σε έναν γνωστό δημοσιογράφο που κάνει ρεπορτάζ σε τηλεοπτικό σταθμό επειδή όπως είπε ο υπουργός "μου έχει αλλάξει τα φώτα". Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε.