Οι 4 "κασετούλες" από το Predator που αξίζουν! Οι 2 Ωτακουστές - αστυνομικοί που βγήκαν στην πιάτσα και πουλάνε ηχητικό υλικό προς πάσα ενδιαφερόμενο. Ο Δήμαρχος, ο ερωτιάρης υπουργός που "κλειδαμπαρώθηκε" με τον αστυνομικό του, η μίζα από την Λάρισα που δεν δόθηκε ποτέ και τα 7.000.000 ευρώ για μια "δουλειά" .


Του Άρη Σπίνου

Σας έχουμε ενημερώσει ήδη για τα έργα και τις ημέρες γνωστού Μητροπολίτη που ήταν πελάτης του Predator που είχε δώσει εντολή για την παγίδευση 7 ιεραρχών. Σήμερα έχουμε συνέχεια με 4 ακόμα περιπτώσεις που περιφέρουν στην πιάτσα 2 εκ των ωτακουστών που φυσικά ανταλλάσσουν με μπαξίσι. Έχουμε και λέμε.  

Μολονότι η ύπαρξη του οπτικοακουστικού αυτού υλικού αμφισβητείται από την κυβέρνηση η ύπαρξη του είναι ολοζώντανη και είναι επίσης πολλοί αυτοί που έχουν ακούσει "διάφορα".

Για την ιστορία, να σας πούμε ότι είναι 4  οι υποθέσεις που εμπεριέχονται στην επικίνδυνη για την δημοκρατία «κασσετολογία»!

1. Η πρώτη αφορά εν ενεργεία υπουργό ο οποίος φέρεται να μετέβη στη Λάρισα για να πάρει χοντρή μίζα, προμήθεια από επώνυμο επιχειρηματία! Ακούγεται η φωνή πρωτοκλασάτου στελέχους από το Μαξίμου που μιλάει μαζί του.

2. Η δεύτερη αφορά ροζ ιστορία εν ενεργεία υπουργού ο οποίος φέρεται να συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστείων με τον ερωτικό του σύντροφο που όπως προκύπτει είναι αστυνομικός της φρουράς του! Εδώ έχουμε και εικόνα.

3. Η τρίτη αφορά διάλογο μεταξύ δύο επιχειρηματιών οι οποίοι συμφωνούν μοιράσουν μια μίζα 7.000.000 ευρώ σε 3 υπουργούς για να κάνουν από κοινού μια δουλειά.

4. Η 4η αφορά δήμαρχο μεγάλου δήμου την ώρα που συνομιλεί στο γραφείο του και αναφέρεται σε προμήθεια 700.000 ευρώ που πρέπει να του δώσει ένας εργολάβος.

Όπως αντιλαμβάνεστε όλα αυτά τα προϊόντα υποκλοπής, αποτελούν κίνδυνο για την Δημοκρατία αφού κανένας δεν ξέρει τι άλλο υπάρχει και σε ποιανού τα χέρια έχει καταλήξει. Μαθαίνουμε ότι το τίμημα των 2 "λεβεντών" που πουλάνε τις κασέτες αγγίζει εξαψήφιο νούμερο.