Το Μαξίμου διέρρευσε στα "πρόθυμα" ΜΜΕ την κατάθεση του "Εθνικού ανιψιού" στην επιτροπή - φιάσκο της Βουλής! "Δεν ξέρω, δεν είδα δεν άκουσα. Ο Μητσοτάκης δεν φταίει σε τίποτα... ευχαριστώ για τον καφέ". Οι επιχειρηματίες που εκλήθησαν απάντησαν ότι έχουν δουλειές και δεν μπορούν να πάνε. Στον Tal Dilian έστειλαν πρόσκληση στο Τελ Αβίβ αλλά δεν τον βρήκαν.


edolio5 team 

Ολοκληρώθηκε η κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που συγκλήθηκε μετά τα κοινά αιτήματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης για ακρόαση όσων έχουν ακουστεί ως υπεύθυνοι.
 
Στην Επιτροπή προσήλθε και κατέθεσε ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης. Αντίθετα, οι επιχειρηματίες που εκλήθησαν ενημέρωσαν ότι ο πρώτος διαμένει στο Μιλάνο και ο δεύτερος στο Λονδίνο και κωλύονται να προσέλθουν στην Επιτροπή και εάν η Επιτροπή θέλει μπορεί να καταθέσουν με υπόμνημα ή να καταθέσουν στις προξενικές Αρχές μας.

Ο κ.Tal Dilian, εάν και στάλθηκε σχετικό αίτημα - πρόσκληση στο Τελ Αβίβ, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Η Αντιπολίτευση ζήτησε να αποσταλούν εκ νέου προσκλήσεις και να κινηθούν οι διαδικασίες περί υποχρεωτικής προσέλευσής τους. Το αίτημα αυτό τέθηκε σε ψηφοφορία, όπως και το εάν πρέπει η συνεδρίαση να εξελιχθεί με τις διαδικασίες της μυστικότητας. Και τα δύο απορρίφθηκαν από την πλειοψηφία.

O Γρηγόρης Δημητριάδης  δήλωσε άγνοια σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών!