"Μάχη" για το κοντέινερ που είναι τίγκα στα 500ευρα! Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μπλοκάρει την πώληση από την εκκλησία των 85 στρεμμάτων - φιλέτο στην Βουλιαγμένη με προσφυγή στην δικαιοσύνη.


Του Άρη Σπίνου

Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, που είναι, μέχρι τώρα 15 ενδιαφερόμενα σχήματα ή εταιρείες έχουν εκδηλώσει το αρχικό ενδιαφέρον τους για το ακίνητο της Αρχιεπισκοπής στη Βουλιαγμένη, στο οποίο στεγάζεται επί χρόνια ορφανοτροφείο, που θέλει να πουλήσει και επεκτείνεται σε 85 στρέμματα παραλιακού φιλέτου με μοναδική θέα όπως είχε αποκαλύψει με σχετικό ρεπορτάζ το edolio5.

Ο δήμος βέβαια Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης αντιδρά και θα προσφύγει δικαστικά, οπότε δεν θα είναι εύκολη η συνέχεια και οι ιερές business θα δυσκολευτούν και χρονικά θα τραβήξουν, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει.

Το μεγάλο ενδιαφέρον έγκειται στο γεγονός ότι όλο το παραλιακό μέτωπο από τον Φλοίσβο μέχρι και (πολύ) πέραν της λίμνης Βουλιαγμένης προσελκύει ολοένα και περισσότερες επενδύσεις, ενισχυόμενο φυσικά και από τα έργα και τις επενδύσεις στο Ελληνικό.

Μιλάμε για επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που προφανώς ο Δήμος των 3Β δεν θέλει να μείνει έξω από την "πίτα". Η προσφυγή στην δικαιοσύνη θα φέρει τους επενδυτές στο... τραπέζι του διαλόγου!