Μετά το "κελί 13" άνοιξαν οι δουλειές για τον Βασίλη Μηλιώνη! Το εργοστάσιο στην Κόρινθο, η Ισραηλινή εταιρία "Tikun Olan", οι Έλληνες συνέταιροι και ο "κρυφός μέτοχος" που τρίβουν τα χέρια τους από τα κέρδη με την Κάνναβη.


Του Άρη Σπίνου

Όταν από την διακαιοσύνη έχει το ελεύθερο και κυκλοφορείς στην κοινωνία ως αθώα Περιστερά τότε είναι επόμενο να σχεδιάζεις την επόμενη μέρα. Εξ' άλλου υπήρχε μεγάλο παράπονο από τους μέτρ των νυχτερινών μαγαζιών που είχαν χάσει το καλό τους πελάτη. 

Ένας από τους εξειδικευμένους στον λουλουδοπόλεμο υπήρξε και ο Βασίλης Μηλιώνης της Energa, που με την παρουσία του δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις χαρακτήρισε μια εποχή με ιδιωτικά Lear jet, πάρτι στο Μαϊάμι συνοδεία επωνύμων και εντυπωσιακών μοντέλων!

Ο Μηλιώνης, μετά την δυσάρεστη παρένθεση της προφυλάκισης του, έχει επιστρέψει στην ενεργό επιχειρηματική σκηνή όπου φέρεται να μπαίνει, παρέα με Εβραίους συνεταίρους του με εξειδίκευση στα ξενοδοχεία, σε όλες τις δουλειές.

Είτε πρόκειται για μπίζνες με χρυσές βίζες, είτε σε διαγωνισμούς του Δημοσίου όπως τα Δικαστήρια Πειραιά, είτε ακόμη, όπως εσχάτως, στην μπίζνα με την κάνναβη!!!

Το εργοστάσιο στην Κόρινθο μου λένε ότι πηγαίνει "τρένο", τα κέρδη που βγαίνουν είναι πολλά, οπότε όλοι είναι ικανοποιημένοι! 

. Τα εγκαίνια της μονάδας, που ετοίμασε η ισραηλινή Tikun Olam περίπου 12 μήνες από τότε που έλαβε την άδεια, έγιναν μετά κλάδων και βαϊων.

Η ελληνική θυγατρική, "ΤΙΚΟΥΝ ΟΛΑΜ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.", αξιοποιεί έκταση περίπου 40,2 στρεμμάτων στα Εξαμίλια, με σκοπό την παραγωγή τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης. Κάτι που θα ξεκινήσει να κάνει κατόπιν απόκτησης από τον Ε.Ο.Φ. άδειας δυνατότητας παραγωγής και αντίστοιχης άδειας έγκρισης κυκλοφορίας, σύμφωνα με τη νομοθεσία.


Και οι φανεροί μέτοχοι αλλά και οι κρυφοί έχουν μείνει ικανοποιημένοι!!! Πάντως το ερώτημα παραμένει για όλους.  Αλήθεια, ποιος είναι ο κρυφός μέτοχος;

Είναι επιχειρηματίας ή πολιτικός; Και πως άραγε η μυστική αυτή σχέση μπορεί να κρατηθεί επί μακρόν στο σκοτάδι και να μην αποκαλυφθεί;

Αληθεύει ότι λαγωνικά εξιδεικευμένα σε αρχεία Off-Shore ψάχνουν την υπόθεση. Αληθεύει ότι παρασυστήματα και υπόγειες διαδρομές στην Δικαιοσύνη μελετούν εξονυχιστικά στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή τους;

Και βάσει των οποίων θα αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας η ταυτότητα του επωνύμου και προβεβλημένου «κρυφού μετόχου»! Αυτά προς το παρόν για τον σεισμό που έρχεται,