(Ν2) Οι συνδικαλιστές της ΕΥΠ, τα ονόματα των πρακτόρων και η έκπτωση στα εισητήρια του Μετρό! Η άγνωστη ιδωτική εταιρεία που ήθελε να έχει στο αρχείο της, όλους τους "κατοίκους" της Κατεχάκη.


Του Άρη Σπίνου

Κάποιοι φίλοι μας λένε ότι είμαστε υπερβολικοί για όσα γράφουμε για την ΕΥΠ, τα έργα και τις ημέρες των στελεχών της! Κατανοούμε όσα μας λένε γιατί απλά δεν γνωρίζουν που έχει φτάσει το κατάντημα αυτής της υπηρεσίας. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε βουτιά στο αρχείο μας προκειμένου να πείσουμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τους καλόπιστούς, ότι το κατάντημα αυτό δεν έχει πάτο. Παρουσιάζουμε, μια ανακοίνωση, που όμοια της δεν υπάρχει ούτε σε κρατίδιο που ζουν μόνο γορίλες.

Στις 19/2/19 το σωματείο των εργαζομένων της ΕΥΠ έβγαλε μια ανακοίνωση που την υπόγραφαν ο Πρόεδρος Θεόδωρος Σπατιώτης (έχει σήμερα φύγει από την ΕΥΠ) και ο Γ.Γ. Ευάγγελος Σπυράκης (πήγε στην ΕΛΑΣ με μετάταξη και σήμερα είναι στο ΠΑΣΟΚ). Όπως θα διαβάσετε στην ανακοίνωση αυτή καλούνται όλοι οι υπάλληλοι να μπουν σε ένα "πρόγραμμα" προκειμένου αφού δώσουν τα στοιχεία τους (!) θα πάρουν κάρτα έκπτωσης για τα ΜΜΜ.

Το πρόγραμμα αυτό θα το χειριζόταν μια εταιρεία που έχει το λογισμικό για τα ΜΜΜ. Δεν είναι φάρσα αλλά πραγματικό το έγγραφο. Διαβάστε το και βγάλτε συμπεράσματα.  Όπως πληροφορηθήκαμε κάποιοι ποιο σοβαροί από τους άλλους υπάλληλοι κατάλαβαν τι επρόκειτο να γίνει, διαμαρτυρήθηκαν και η συνδικαλιστική εξάγγελια έπεσε στο κενό. Εάν είχε πραγματοποιηθεί ; Τι δεν καταλάβατε ; Εάν αυτό λέγεται μυστική υπηρεσία τότε εμείς εδώ στο edolio5 είμαστε ψαράδες για τσιπούρες!