Το "αποτύπωμα" μιας βόμβας! Το "μπλοκάρισμα" τηλεφώνων στις φυλακές και το όνομα του εντολέα που διέταξε την έκρηξη στην εταιρεία Revoil πριν 1 χρόνο. "Γιατί ανέλαβε αυτός την δουλειά ;" "...αυτός άμα πληρώνεται τα κάνει όλα".


Του Άρη Σπίνου

Στις 25 Ιουλίου του 2021 σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη στη Βάρη στην εταιρεία πετρελαιοειδών "Revoil", από την οποία τραυματίστηκε ένα νεαρό άτομο - αστυνομικός που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο.

Ας έρθουμε στο σήμερα 

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτιση πριν λίγες μέρες καταγράφηκε διάλογος, με νόμιμη υποκλοπή, ανάμεσα σε 2 βαρυποινήτες που μιλούσαν τηλεφωνικά. Ο ένας από κινητό που βρισκόταν στις φυλακές του Κορυδαλλού και ο άλλος στις φυλακές Δωμοκού. Όπως μάθαμε ο ένας εκ των 2 βρίσκεται σχεδόν σε μόνιμη βάση παρακολουθούμενος από τις αρχές. Ανάμεσα σε άλλα θέματα που συζητούσαν αναφέρθηκαν και στην έκρηξη που είχε γίνει στην εταιρεία Revoil. Ο ένας εκ των 2 είπε το όνομα του εντολέα που έστησε την "δουλειά". "Γιατί ανέλαβε αυτός την δουλειά ;" ρώτησε ο συνομιλιτής εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του όταν έμαθε ότι πληρώθηκε για αυτό με 25.000 ευρώ.  "...αυτός άμα πληρώνεται τα κάνει όλα" του απάντησε ο άλλος. Όταν η κουβέντα ήρθε στο ποιοι το έκαναν η απάντηση ήταν από τον ίδιο που ισχυρίζεται ότι ήξερε τον φυσικό αυτουργό ότι "κάτι αλβανάκια που τα χρησημοποιεί συνέχεια και συνχάζουν...". Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές που μίλησαν στο edolio5 από την συγκεκριμένη συνομιλία δεν προέκυψε ο ηθικός αυτουργός της έκρηξης.