Έρχονται "χυδαίες" διαρροές για τον Ανδρουλάκη... και άλλους! Θα τους εκβιάσουν με "προσωπικές στιγμές" που έχουν ακούσει από τις κασέτες; Ποιος έχει τα καυτά CD ; Επί πόσο καιρό τον είχαν στο στόχαστρο ; Ποιους άλλους πολιτικούς άκουγαν ;

Του Άρη Σπίνου

Μπορεί για την κοινή γνώμη η υπόθεση που εξελίσσεται σχετικά με τις υποκλοπές να έχει γίνει κουτσομπολιό καφενείου αλλά είναι μείζον θέμα δημοκρατίας.

Ο Ν. Ανδρουλάκης θα έπρεπε να έχει ξεσηκώσει τον κόσμο και να ζητούσε κάθε στιγμή την παραίτηση της κυβέρνησης. Γιατί δεν το κάνει ; Προφανώς ο ίδιος και μόνο γνωρίζει τον λόγο. Τα ερωτήματα όμως υπάρχουν και πρέπει να απαντηθούν. 

Ήδη διαρρέουν "χυδαία" υπονοούμενα ως περιεχόμενο των παράνομων υποκλοπών που έκανε η ΕΥΠ σε βάρος του από στελέχη της που ισχυρίζονται ότι έχουν ακούσει τις κασέτες. Θα διαρρεύσουν αυτά προεκλογικά ; Ποιος έχει τα CD στα χέρια του ; Γιατί ο εισαγγελέας δεν τα ζητάει αφού είναι παράνομα αποκτηθέντα από την ΕΥΠ ; Αφού παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη δεν είναι αυτονόητο ότι παρακολουθήσαν και άλλους; Ποιοι είναι αυτοί και τι γνωρίζουν για αυτούς στο Μαξίμου που είχε την εποπτεία των παρακολουθήσεων.