732.106 αναγνώστες τον Ιούλιο! Πρώτο, στην κορυφή των Ελληνικών δημοσιογραφικών blog, μετρήθηκε το edolio5 σύμφωνα με την Google Analytics. Σας ευχαριστούμε!

Του Άρη Σπίνου

Η προσπάθεια όλων μας στο edolio5 επιβραβεύτηκε για μια ακόμη φορά από τους αναγνώστες μας και "ντύθηκε" με την εμπιστοσύνη τους.

Την ώρα που όλοι είναι στις παραλίες και κάνουν βουτιές, επίμονα και ανιχνεύοντας την αλήθεια 732.106 αναγνώστες διάλεξαν το ιστολόγιο μας για την ενημέρωση τους κα το κατέταξαν μακρά πρώτο στα Ελληνικά δημοσιογραφικά blog. Το 2ο στην κατάταξη υπολείπεται κατά 135.000 περίπου αναγνώστες. Το edolio5 είναι το μόνο ειδησεογραφικό ιστολόγιο που δεν πουλάει παπατζιλίκι για την αναγνωσιμότητα του και προβάλει το επίσημο ρολόι καταγραφής της Google στην προμετωπίδα του τίτλου του. Ας το κάνουν και οι άλλοι. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και ευχαριστούμε θερμά όσους μας εμπιστεύονται και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε και αυτούς που παραμένουν επιφυλακτικοί απέναντι μας. Το edolio5 δεν είναι ένα site με 24ωρη ροή αλλά ένα blog αποκαλύψεων δικαστικού και ερευνητικού ρεπορτάζ που περιλαμβάνει 6 εως 7 αναρτήσεις ημερησίως δημοσιογραφικού περιεχομένου και μόνο. Η σύγκριση του γίνεται ανάμεσα σε άλλα 170 blog ή site με την ίδια νοοτροπία. Δεν έχει σημασία ποιο είναι 2ο ή 3ο. Σημασία για έμας είναι ότι ο κόπος μας επιβραβεύτηκε με την 1η θέση.