Συνελήφθη και οδηγήθηκε στις αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας! 25χρονη Αλβανίδα μητέρα 2 παιδιών μαχαίρωσε μια γυναίκα που πίστευε ότι έχει σχέση με τον άντρα της. Της έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι της. "Δεν ήθελα να την σκοτώσω" .


edolio5 team 

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή η 25χρονη που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε μία 27χρονη στην Πυλαία.

Μετά τη δίωξη που άσκησε σε βάρος της ο εισαγγελέας, η κατηγορούμενη αυτή την ώρα βρίσκεται έξω από την πόρτα του ανακριτή, από τον οποίο ενδεχομένως θα ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί.

Η δράστης της επίθεσης οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο περίπου στις 11 π.μ. με πολλούς συγγενείς να την περιμένουν για να τη στηρίξουν. Οι ίδιοι έλεγαν πως η 25χρονη παραπλανήθηκε, ενδεχομένως από τον σύζυγό της και έκανε την επίθεση.

Αφορμή για την επίθεση στάθηκε το γεγονός ότι η 25χρονη, που είναι μητέρα δύο παιδιών, πίστευε ότι η 27χρονη διατηρούσε ή ήθελε να έχει ερωτική σχέση με τον σύζυγό της.

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Μόνο να την φοβερίσω γιατί θέλει να μου πάρει τον άνδρα και τα παιδιά». Αυτό δήλωσε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών η 25χρονη από την Αλβανία.

Όπως η ίδια παραδέχθηκε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν, έχει μπλεχτεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο με το θύμα και τον σύζυγό της.


Σε δηλώσεις του έξω από το δικαστικό μέγαρο ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Θανάσης Χατζάκος, είπε ότι η εντολέας του προέβη στην πράξη αυτή γιατί δεν ήθελε να χάσει εκτός από τον άνδρα της και τα παιδιά της.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η κατηγορούμενη ισχυρίζεται πως ο σύζυγός της και το θύμα ήθελαν να τη διώξουν από το σπίτι και να μεγαλώσουν τα παιδιά της, οκτώ και τεσσάρων ετών μαζί.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις αρχές, υπήρξε καβγάς και το θύμα πήγε στο σπίτι της αδερφής της στην Πυλαία και η κατηγορούμενη την ακολούθησε. Εκεί, όπως λέει, την τραυμάτισε με τον σουγιά πάνω στον θυμό της γιατί δεν δέχθηκε να χάσει την οικογένειά της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, έχει μετανιώσει για την πράξη της και το μόνο που σκέφτεται είναι τα παιδιά της.


Δείτε παρακάτω την άτυχη κοπέλα που τραυματίστηκε