Η φάμπριγκα της σύμπτωσης! Πασίγνωστη παιδοψυχολόγος χορήγησε σε μητέρες από όλη την Ελλάδα 11 πιστοποιητικά, για αντίστοιχες περιπτώσεις πατεράδων, ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους. Όλοι αθωώθηκαν στα δικαστήρια!


Του Άρη Σπίνου

Μία απίστευτη βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων καταγγέλλεται πως είχε στήσει γνωστή παιδοψυχολόγος παιδοψυχολόγος της Αθήνας. Με τις γνωματεύσεις πιστοποιούσε ασέλγεια από πατέρες στα ανήλικα τέκνα τους και στη συνέχεια οι μητέρες τις χρησιμοποιούσαν για να καταθέσουν μηνύσεις και να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες σε βάρος των συζύγων τους.


Ήδη, έχει καταγγελθεί από 11 συνολικά μπαμπάδες σε όλη τη χώρα για την έκδοση τέτοιων ψευδών γνωματεύσεων. Μάλιστα, οι 11 μπαμπάδες δείχνουν αποφασισμένοι να διαμορφώσουν κοινό μέτωπο για να αναδείξουν την υπόθεση.

Κάνουν λόγο για «βιομηχανία» γνωματεύσεων με μία τόσο σοβαρή – για έναν πατέρα- κατηγορία. Μάλιστα σύντομα θα κινηθούν και νομικά εναντίον της, έχοντας ως όπλο τους τις αθωωτικές αποφάσεις δικαστηρίων.

Η «φάμπρικα» της παιδοψυχολόγου ήρθε ξανά στη δημοσιότητα μετά την πρόσφατη ανατροπή υπόθεσης για ασέλγεια 4χρονης στην Πάτρα από τον πατέρα της, τον οποίο είχε καταγγείλει η μητέρα του παιδιού.