Στο νοσοκομείο "τηλεοπτικός" δικηγόρος από το ξύλο που έφαγε! Τον πέταξαν έξω από γνωστό Μπουζουξίδικο με κλωτσιές και μπουνιές γιατί προκαλούσε ζημιές ενώ ήταν "τύφλα". "Θα τα σπάσω όλα! Δεν ξέρετε ποιος είμαι εγώ" έλεγε στους θαμώνες! Ο συνοδός του "έβγαλε" πιστόλι και τα έκανε χειρότερα.

Του Άρη Σπίνου

Τι να σου κάνει ο έρμος! Έφαγε τόσο ξύλο που θα το θυμάται για πολύ καιρό. Ευτυχώς που ουσιαστικά τα δικαστήρια έχουν κλείσει και δεν θα το δουν με τα σημάδια στο πρόσωπο.

Όλα έγιναν την Παρασκευή το βράδυ.  Τον πέταξαν έξω από γνωστό Μπουζουξίδικο με κλοτσιές και μπουνιές γιατί προκαλούσε ζημιές ενώ ήταν "τύφλα" από υπερβολική κατανάλωση Αλκοόλ. "Θα τα σπάσω όλα! Δεν ξέρετε ποιος είμαι εγώ" έλεγε στους θαμώνες! Όταν άρχισε να τρώει τις πρώτες ψιλές τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ένας νεαρός, που αποδείχτηκε αστυνομικός, δήλωσε ότι τον συνοδεύει και για να ηρεμήσει τα πνεύματα επέδειξε το περίστροφο που είχε στην ζώνη του. Τι ήθελε και το έκανε ; Έφαγε και αυτός 2 - 3 ξόφαλτσες.

Οι υπερβολικές ώρες στο γραφείο ; Ίσως προβλήματα στο σπίτι ; Αναρωτιέμαι τι μπορεί να οδήγησε τον πρωτοκλασάτο δικηγόρο σε τέτοια συμπεριφορά. Το σίγουρο είναι ότι προχθές το βράδυ έγινε της... νομικής! Είναι απόλυτα λογικό μετά από μια κουραστική μέρα και συνεχή αγώνα στα δικαστήρια ο πολυεμφανιζόμενος ποινικολόγος να θέλει να ξεσκάσει ρε παιδί μου... όπως και έκανε. Όχι όμως έτσι! Την τιμή να υποδεχτούν τον κύριο αυτόν, είχε ο ιδιοκτήτης γνωστού μπουζουξίδικου. Ο  δικηγόρος έκατσε μπροστά στο μπαρ σύμφωνα με όσα μας λέει υπάλληλος του μαγαζιού. Γύρω στις 1 και 40 παράγγειλε το πρώτο ποτό. Έλα που όμως το 1 έγινε 2 και τα 2 γύρω στα 10. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε μεθυσμένος πλέον άρχισε να φωνάζει, να χτυπάει πάγκους και να πετάει στο πάτωμα πιάτα και ποτήρια. Δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους οι μπράβοι του καταστήματος πιάνοντας τον δικηγόρο και πετώντας τον στο πεζοδρόμιο. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ένας νεαρός που εκ των υστέρων αποδείχθηκε αστυνομικός δήλωσε ότι συνοδεύει τον δικηγόρο, επέδειξε το περίστροφο που είχε στην ζώνη μπας και ψαρώσουν οι φουσκωτοί. Έγινε το εντελώς αντίθετο. Πάρε και αυτή πάρε και εκείνη.  Λογικά αυτές τις ημέρες προσπαθεί να συνέλθει ο άνθρωπος από τις βραδινές του περιπέτειες. Το πάθημα έγινε μάθημα ;