Ανατίναξαν με βόμβα το ψητοπωλείο "Κεχαγιάς Grill" στην Ελευσίνα. Ο γνωστός έμπορος κρεάτων με την "Φάρμα Κεχαγιάς ΙΚΕ" ψάχνει τους βομβιστές ανάμεσα στους ανταγωνιστές του!


Του Άρη Σπίνου

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Ελευσίνας. Άγνωστοι, γύρω στις τέσσερις και μισή, τοποθέτησαν έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο κατάστημα εστίασης "Κεχαγιάς Grill"  που βρίσκεται στον πιο πολυσύχναστο πεζόδρομο της πόλης, στην οδό Αισχύλου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κατάστημα χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος καθώς η επιχείρηση αλλά και οι διπλανές ήταν κλειστές. Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και απέκλεισαν το χώρο ενώ πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών μηχανισμών ερεύνησαν το εσωτερικό του καταστήματος για τυχόν υπολείμματα του μηχανισμού.

Το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία κρεάτων της περιοχής Κεχαγιά ο οποίος διαθέτει και άλλα μαγαζιά στην Ελευσίνα αλλά και μια υπερσύχρονη μονάδα κρεάτων στα Δερβενοχώρια. Οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας θέλοντας να δουν τις κινήσεις των δραστών. Θεωρούν ότι λόγω της ώρας, καθώς δεν υπάρχει τόση μεγάλη κίνηση, θα είναι πιο εύκολο να εντοπίσουν τους βομβιστές και το όχημα διαφυγής τους.