Έστιψαν σαν "λεμονόκουπα" τον καθηγητή και τον πετάνε σε ψηφοδέλτιο για να παρακαλεί για σταυρούς! Ο "νέος Γεραπετρίτης" του Μεγάρου Μαξίμου! Ανέλαβε μυστικοσύμβουλος ο Σταύρος Παπασταύρου που "πούλησε" σε μια νύχτα τον Αντώνη Σαμαρά. Τι συμβουλεύει άραγε τον πρωθυπουργό ο νομικός σύμβουλος του Ισραηλινού μεγιστάνα Μπένι Στέινμετζ;


Του Άρη Σπίνου

Πως αλλάζουν οι καιροί. Όταν η εξουσία είναι μελίσσι κολλάνε όλοι! Η πληροφορία μας είναι απόλυτα καρατσεκαρισμένη. Ο γνωστός δικηγόρος του Ισραηλινού μεγιστάνα Μπένι Στέινμετζ που είχε συλληφθεί στο Ελ. Βενιζέλος τον Δεκέμβριο 2021) Σταύρος Παπασταύρου, βρίσκεται εσχάτως εκ δεξιών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μιλάμε για το πρώην «δεξί χέρι» του Αντώνη Σαμαρά που  μετείχε στην αποστολή του πρωθυπουργού στην ΕΕ ως σύμβουλος εξ’ απόρρητων για διεθνή θέματα!

Το γεγονός πέραν πάσης αμφισβήτησης είναι, πως ο κύριος Παπασταύρου, που συνδέεται με προσωπική φιλία με το πρωθυπουργικό ζεύγος, είναι το νέο ισχυρό πρόσωπο στις παρυφές του Μεγάρου Μαξίμου, σε βαθμό που κάποιοι ήδη να τον χαρακτηρίζουν ως τον «νέο Γεραπετρίτη» που το Μαξίμου έχει αποφασίσει να πετάξει σε ένα ψηφοδέλτιο και να τρέχει ο κύριος Καθηγητής να παρακαλάει τον Μίτσουλα και τον Φίτσουλα να του βάλουνε σταυρό. Θα ήταν πάντως χρήσιμο να μάθουμε τι ακριβώς συμβουλεύει ο Παπασταύρου τον Μητσοτάκη.