Βόμβα! Στέλεχος του γνωστού εφοπλιστή Μιχάλη Μποδούρογλου υπεξαίρεσε 4.700.000 ευρώ από το ταμείο της εταιρείας! Το βούλευμα που τον στέλνει στο εδώλιο για κακούργημα.


Του Άρη Σπίνου

Πες μου ποιος σε ευεργέτησε για να σου πω ποιον θα κλέψεις! Το προφητικό ρεπορτάζ του edolio5 σας είχε ενημερώσει εγκαίρως από τις 2 Ιουνίου του 2022. Τότε η πιάτσα βοούσε για "κάποιο ποσό". Σήμερα σας έχουμε ονόματα και βουλεύματα. 

Στο σκαμνί θα καθίσει εντός των επομένων μηνών, ένα από τα πρώην κορυφαία στελέχη της ναυτιλιακής εταιρείας, ALLSEAS MARINE του Μιχάλη Μποδούρογλου.

Το πρώην στέλεχος, που ανδρώθηκε επαγγελματικά δίπλα στον κ. Μποδούρογλου (στην αγορά λένε ότι τον είχε σαν γιο του), κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε από τη ναυτιλιακή, ποσό άνω των 120.000 ευρώ.

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα με ημερομηνία 22 Ιουνίου 2022 που περιήλθε σε γνώση του edolio5, το πρώην στέλεχος υπεξαίρεσε σχεδόν 4.700.000 ευρώ από τα λογιστήρια της εταιρείας.

Μάλιστα με τα περισσότερα λεφτά, αγοράστηκαν δεκάδες πίνακες, μικρής και μεγάλης αξίας, καθώς με αυτόν τον τρόπο θεώρησε το στέλεχος ότι θα εξαφανιστούν τα ίχνη των χρημάτων.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το συγκεκριμένο στέλεχος μετά την εκδίωξή του από την ALLSEAS, έγινε πλοιοκτήτης.

Αυτή την στιγμή φέρεται να έχει στην κατοχή του 2 πλοία.

Το βούλευμα που τελικά τον παραπέμπει αναφέρει ότι: «Συνεχίζονται οι περιοριστικοί όροι για τον κατηγορούμενο και έτσι πρέπει να εμφανίζεται μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα.»

Λεπτομέρειες όταν ξεκινήσει η δίκη...