Τα SMS που καίνε την ξανθιά του ΣΔΟΕ και τα ραντεβού στο γραφείο υπόδικου για κακουργήματα π. δικηγόρου στον Πειραιά με τον προϊστάμενο της! Τα 120.000 ευρώ που δόθηκαν και ο "αέρας κοπανιστός" για να κλείσει η δουλειά! Ο "προστάτης" υφυπουργός που δουλεύει για αυτόν η κυρία!


Του Άρη Σπίνου

Βρε τι γίνεται σε αυτήν την χώρα. Κάτι είχαμε ακούσει αλλά μας έλειπαν τα χαρτιά! Δικηγόροι μας τηλεφωνούσαν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα όταν γράφαμε σχετικά ρεπορτάζ αλλά μάλλον και οι ίδιοι δεν γνώριζαν τα καμώματα των πελατών τους. Τώρα που έχουμε την δικογραφία στα χέρια μας έχουμε και λέμε. 

 Στις 31/7/2020 2 πρόσωπα κατέθεσαν μήνυση σε βάρος γνωστού και υπόδικου π. δικηγόρου Πειραιά, περιγράφοντας τον τρόπο που τους "έφαγε" 120.000 ευρώ. Με κάθε λεπτομέρεια εξιστορούν, κατά την εκδοχή τους, την μεγάλη απάτη που στήθηκε σε βάρος τους. Αυτό όμως που προκύπτει από την περιγραφή είναι και η δράση 2 στελεχών του ΣΔΟΕ (Άντρας και Γυναίκα) που λειτουργούσαν ως "πυλώνες" του πρώην δικηγόρου. Η πλάκα είναι πως οι συναντήσεις με τον φαλακρό του Πειραιά προκειμένου τα θύματα να λύσουν τα ποινικά τους προβλήματα γινόντουσαν, σύμφωνα με την μήνυση σε χρονικά διαστήματα, που είχε αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του π. δικηγόρου λόγο καταδικαστικών αποφάσεων που είχε. Στην μήνυση που κατατέθηκε περιγράφονται και τα SMS που έστελνε ένα εκ των 2 θυμάτων στην υπάλληλο του ΣΔΟΕ, προκειμένου να μάθει πως πάει η υπόθεση της και τι έχει γίνει με τα λεφτά που έχει δώσει! Όπως μαθαίνω, ως προς την μήνυση, όλα έχουν πάρει την πορεία τους και η υπόθεση βρίσκεται σε προανακριτική διαδικασία. Για τα 2 στελέχη του ΣΔΟΕ όμως δεν έχει ανοίξει μύτη! Μου λένε ότι τους καλύπτει  υφυπουργός της κυβέρνησης αφού "δουλεύουν" για αυτόν. Η κυρία μάλιστα κάνει και υπερωρίες. Θα επανέλθουμε.