Ιδού το e - mail στην ΓΑΔΑ στις 3 τα ξημερώματα! "Τρέχει και δεν φτάνει" τώρα ο φυσικοθεραπευτής που έκανε την ψευδή καταγγελία! Αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι του "2+2 SWINGERS CLUB " στον Πειραιά που είχαν διασυρθεί ως... μαστροποί!


Του Άρη Σπίνου

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται η σκοπιμότητα μιας καταγγελίας και ο "κρυφός" λόγος που έγινε! Τα ρεπορτάζ της εποχής του 2017 έγραφαν: "Λουκέτο σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων στον Πειραιά. 

Ύστερα από έφοδο αστυνομικών της Ασφάλειας Πειραιά και της Ασφάλειας Καμινίων τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κλαμπ, συνελήφθη ο 48χρονος ιδιοκτήτης, κατηγορούμενος για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Επιπλέον συνελήφθησαν και τρεις εργαζόμενοι στον εν λόγω κατάστημα, για στέρηση πιστοποιητικού υγείας. Σε βάρος τους συντάχθηκαν επίσης Εκθέσεις Αρχής για στέρηση άδειας εργασίας." Ύστερα από αναβολές έγινε πριν λίγες μέρες η δίκη όπου ομόφωνα αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι και ο ιδιοκτήτης του "2+2 SWINGERS CLUB" Ευθύμιος Κ. Όπως αποκαλύφθηκε στην δίκη την καταγγελία σε βάρος του μαγαζιού την έκανε ο φυσικοθεραπευτής Θανάσης Κ, στις 3 τα ξημερώματα με e - mail στην ΓΑΔΑ (!) επειδή λίγη ώρα πριν τον είχαν διώξει από το μαγαζί αφού ήταν μεθυσμένος και δημιουργούσε προβλήματα. Το κατάστημα δεν έκρυψε από την έδρα του δικαστηρίου ότι είναι χώρος ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων. Αυτό βέβαια δεν είχε καμία σχέση με την κατηγορία της μαστροπείας και την περιγραφή της καταγγελίας όπου έγινε με το e - mail. Όπως πληροφορηθήκαμε, στο διάλειμμα της δίκης, ο ποινικολόγος Ματράκας Γρηγόρης θα καταφύγει σε βάρος του ψευδώς καταγγέλοντα με αστική απαίτηση 100.000 ευρώ για τον διασυρμό που υπέστη ο καταγγελλόμενος - εντολέας του, αφού τα ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου είχαν κατακλίσει τα πρωτοσέλιδα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.  

Διαβάστε την ψευδή καταγγελία: