Πέταξαν αμυντική χειροβομβίδα σε πολυκατοικία στην Νέα Ιωνία που μένει αξιωματικός που υπηρετεί στην δίωξη Ναρκωτικών! Η δικογραφία με την "μεγάλη ποσότητα" που χειρίζεται.


Του Άρη Σπίνου

Επίθεση με χειροβομβίδα έγινε τα ξημερώματα στη Νέα Ιωνία. Άγνωστοι, γύρω στη μία, πέταξαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Καβάλας.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην πιλοτή, σε έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ έσπασαν και οι τζαμαρίες της εισόδου. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών πήγαν στο σημείο και περισυνέλεξαν τα υπολείμματα της χειροβομβίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, στην πολυκατοικία διαμένει αξιωματικός που υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία της ελληνικής αστυνομίας και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ήταν αυτός ο αποδέκτης του «εκρηκτικού» μηνύματος εξαιτίας μάλιστα πολύ σοβαρής δικογραφίας που χειρίζεται για υπόθεση Ναρκωτικών.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια Αττικής και ομάδα αστυνομικών θα ερευνήσει για τυχόν στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι δράστες αλλά και υλικό από κάποια κάμερα που ενδεχομένως να έχει καταγράψει τις κινήσεις τους.