Ο υπουργός και ο θεός Αυνάν! Η σύμβαση της ερωμένης που λήγει και η καψούρα του "κοντού" με ήχο και εικόνα!


Του Άρη Σπίνου

Καλός είναι ο έρωτας και το φλερτ που σου φτιάχνει την διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Αν όμως ξεπερνάς το όριο καταντάς τραγέλαφος και κινδυνεύεις να καταστρέψεις τον εαυτό σου.  Ιδίως αν είσαι υπουργός ή βουλευτής της κυβέρνησης, ή ακόμη προβεβλημένο κομματικό και πολιτικό στέλεχος του κοινοβουλίου!

Δεν αναφέρομαι στην περίπτωση παντρεμένης και προβεβλημένης πολιτικού που είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον οδηγό της και είχαν αναστενάξει τα υπόγεια γκαράζ και τα δασάκια των Βορείων Προαστίων!

Βεβαίως, η κυρία είχε μια δικαιολογία. Ο σύζυγός της απείχε των καθηκόντων του! Γιατί; Λέγεται ότι δεν ήταν φανατικός του είδους. 

Επίσης, δεν αναφέρομαι στην ερωτική σχέση μεταξύ πραγματικά σέξι πολιτικού και κομματικού στελέχους! Όλα αυτά είναι γνωστά. Ομιλώ για το ζεύγος ο οποίος κανόνας περιλαμβάνει μέχρι και λάτρη του Θεού Αυνάν!
Όλη μέρα κλήσεις στο… FaceTime

«Τι σου κάνω, μάνα μου…» και λοιπές ερωτικές προσφωνήσεις! Όλα θα ήταν "σκεπασμένα" εάν η λήξη της συμβάσεως της ερωμένης στην περιφέρεια Αττικής υπήρχε τρόπος να ανανεωθεί. Μαθαίνω όμως ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και ο φουκαράς ο υπουργός κινδυνεύει να ξεφτιλιστεί αν αποφασίσει η κυρία του Λογιστή να πάει σε καμία καφετέρια και στείλει από υπολογιστή στην άβυσσο του διαδικτύου  με 2 ευρώ την ώρα, τα μηνύματα με ήχο και εικόνα αλλά και πολλά αχ και βαχ.