Ο ρόλος του "γαλάζιου" Βουλευτή και της "ξανθιάς Σούλας" που "καθαρίζουν" στο ΣΔΟΕ! Οι 2 βαρβάτες υποθέσεις φοροδιαφυγής και εικονικών τιμολογίων βρήκαν την "άκρη" τους με 2 εκατομμύρια ευρώ μεροκάματο!


Του Άρη Σπίνου

Έχουμε πει ότι το χρήμα δεν έχει θεό. Έχει όμως αποδέχτες που ενίοτε αλλάζουν χρώματα  ανάλογα με το κόμμα που κυβερνάει. Σας έχω έγκαιρα ενημερώσει σχετικά με 2 μεγάλες υποθέσεις που είχαν μπει στο στόχαστρο των ελεγκτικών Αρχών, πρώτον φοροδιαφυγής που ξεπερνάει τα 60 εκατ. ευρώ και δεύτερον έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων άνω των 150 εκατ. ευρώ!

Και οι δύο υποθέσεις φέρονται να ελέγχονταν εξονυχιστικά από τις Αρχές, η μία – η πρώτη- να έχει βεβαιωθεί και η δεύτερη απλώς να έχει εντοπιστεί, χωρίς να έχουν καταλογιστεί πρόστιμα και φόροι!

Ε, λοιπόν, να ξέρετε, οι δύο τεράστιες αυτές υποθέσεις «θάφτηκαν», μπήκαν στο Αρχείο, καθώς κάποιοι «γαλάζιοι» παίκτες, δεξιά συστήματα που κινούν τα νήματα, «καθάρισαν» οριστικά (;) τους δύο επιχειρηματίες. Όλο το παιχνίδι όπως μαθαίνουμε το έκανε ο γαλάζιος βουλευτής μαζί με την Σούλα που ονειρεύεται και αυτή βουλευτιλίκη. Προς το παρόν βολεύεται με τον μισθό ως υπάλληλος του ΣΔΟΕ και την τοπική αυτοδιοίκηση. Το ίδιο πουλάκι μας είπε ότι και οι 2 υποθέσεις στοίχησαν 2 μυριάκια! Έτσι ίσως να εξηγείται και ο πλούσιος προεκλογικός αγώνας που ήδη ξεκίνησε σε πολυτελείς αίθουσες ξενοδοχείων ο βουλευτής.