"Σεισμός" στα FM της πρώτης εκπομπής σε ακροαματικότητα στην Βόρεια Ελλάδα! Άρης Σπίνος: «Εάν αποδειχτεί ότι ο Πρωθυπουργός συμφώνησε να μοιράσει το Αιγαίο με τους Τούρκους, πρέπει να βρει τρύπα να κρυφτεί και αυτός και οι όμοιοι του» ΗΧΗΤΙΚΟ – Focus FM


edolio5 team

Στην εκπομπή του Στ. Δαμιανίδη στον FOCUS 103,6 FM, που βρίσκεται πρώτη στην προτίμηση των ακροατών στην Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στην Θεσσαλονίκη μίλησε ο διευθυντής του  edolio5 Άρης Σπίνος σχολιάζοντας τα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ενώ εξέφρασε τους φόβους του για το περιεχόμενο των συνομιλιών Μητσοτάκη-Ερντογάν.

«Ο πρωθυπουργός γέμισε με φόβο την ψυχή μου όταν τον άκουσα λίγες ώρες μετά από την κρυφή συνάντηση ως προς το περιεχόμενό της με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν, να έρχεται στην Ελλάδα και να μιλάει για εξορύξεις. Ενώ ποτέ άλλοτε ούτε ως πρωθυπουργό ούτε πριν γίνει πρωθυπουργός δεν τον είχα ακούσει να αναφέρει κάτι σχετικό. Λίγες λοιπόν μέρες μετά το ταξίδι του, σε διάγγελμα για άλλο θέμα να μιλάει για εξορύξεις. Κατά τη γνώμη μου το διάγγελμα έγινε με πραγματικό σκοπό να δείξει στον Ερντογάν ότι “αυτά που συμφωνήσαμε τα εξαγγέλλω”. (…) Εάν συμφώνησε να μοιράσει το Αιγαίο με τους Τούρκους πρέπει να βρει τρύπα να κρυφτεί και αυτός και οι όμοιοι του. Εάν συμφώνησε να παραδώσει έστω και ένα ποτήρι θάλασσα ελληνική στον Τούρκο θα πρέπει να βρει τρύπα να κρυφτεί. Ας το καταλάβει γιατί ο κόσμος δεν πρόκειται να το ανεχτεί αυτό. Ακόμη και ο πιο ένθερμος οπαδός της ΝΔ δεν θα του το συγχωρήσει. Του Έλληνα μην του πατήσεις τον κάλο της καταγωγής του, μην του βιάσεις την περηφάνια του».

Αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός επισήμανε:

«Αν και δεν πιστεύω τα λόγια του, αν πραγματικά αυτά τα μικρά ποσά πιστωθούν μέσω του συστήματος Taxis στους δικαιούχους, το μεγαλύτερο ποσοστό απ’ αυτά θα κατασχεθεί αυτόματα από το ίδιο το Taxis αφού η πλειοψηφία των πολιτών, εννιά στους δέκα Έλληνες χρωστάνε στο Ελληνικό Δημόσιο. (…) Στο διάγγελμα ισχυρίστηκε ότι είναι ένας από μας. Το να είναι αξύριστος τον κάνει ίδιο με τους απλούς πολίτες. Το να κάθεται δίπλα στο τζάκι και στο γλυπτό των 20.000 ευρώ και να μας λέει ότι είναι ένας από μας είναι γελοίο. Έχει περιμένει ποτέ το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά του; Έχει μετρήσει ποτέ τα κέρματα στην τσέπη του για να μπορέσει ν’ αγοράσει γάλα στα παιδιά του; Έχει ανοίξει ποτέ το ψυγείο του και να είναι άδειο; Πως λέει ότι είναι ένας από μας; Δεκαέξι σελίδες είναι το πόθεν έσχες του. Έχει 31 ακίνητα και λογαριασμούς στην Ελβετία και αλλού. Δεν ντρέπεται λίγο; Ότι μας έχει πει είναι ψέματα. Ο κόσμος δεν έχει πια το κουράγιο να ψάξει την αλήθεια, τον έχουνε γονατίσει 12 χρόνια τώρα μνημόνια. Έχουν χάσει οικεία του πρόσωπα από μια πανδημία που δεν χειρίστηκαν σωστά. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για το λαό που κυβερνάει. Εξοργίζομαι πραγματικά και δεν τον πιστεύω. Ούτε αυτός ούτε μέλος της οικογενείας του έχει δουλέψει ποτέ. Αν μας μιλούσε με ειλικρίνεια να τον πιστέψουμε», σημείωσε ο κ. Σπίνος.

«Την ημέρα της 25ης Μαρτίου μετά την παρέλαση όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι στους δρόμους να διαμαρτύρονται κρατώντας την ελληνική σημαία. Ας αφήσουν στην άκρη τα κόμματα. Κινδυνεύει η Ελλάδα, τα ελληνόπουλα θα γίνουνε δούλοι μεταναστών μέσα στην επόμενη πενταετία, όχι στο μακρινό μέλλον. Ανοίγουν μαγαζιά, ξεπλένουν χρήματα και προσλαμβάνουν υπαλλήλους Έλληνες. Ας διαμαρτυρηθούμε για την Ελλάδα που χάνεται, έχουμε απόλυτη ευθύνη γι αυτό που μας συμβαίνει. Ας σταματήσουμε να ψηφίζουμε κάνοντας χαβαλέ. Ήρθε η ώρα να ξεσηκω
θούμε», τόνισε.