Μια δικογραφία που "τινάζει" το σύστημα στον αέρα! Οι μαγνητοφωνημένες συνομιλίες αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών με μπράβους μεγαλοπαράγοντα ΠΑΕ και ο παντοδύναμος υπουργός. Τα "στραβά μάτια" σε συλλήψεις και τα "βαριά" ονόματα που ακούγονται.

Του Άρη Σπίνου

Τώρα που όλα πλέον έχουν πάρει τον δρόμο για την εισαγγελική πρόταση, αφού η δικογραφία έχει ολοκληρωθεί μπορούμε και εμείς να πούμε μερικά πράγματα για αυτήν.

Όλα διαδραματίζονται σε μεγάλη πόλη της Ελλάδος. Συνομιλίες αστυνομικών, που έγιναν κατόπιν εισαγγελικών διατάξεων, που υπηρετούν σε τμήμα δίωξης ναρκωτικών είναι άκρως αποκαλυπτικές αφού σύμφωνα με αυτές γίνεται φανερό ότι υπάρχει έντονη προσπάθεια για συγκάλυψη ευθυνών από συλληφθέντες για υποθέσεις ναρκωτικών. Στην άλλη πλευρα του τηλεφώνου βρίσκονται αρχιπαλίκαρα ισχυρού προέδρου ΠΑΕ. Πολλές φορές στις συνομιλίες τους χρησιμοποιούν το όνομα π. παντοδύναμου υπουργού με το πρόσχημα ότι όσα ζητούν οι μπράβοι είναι απαιτήσεις δικές του. Αναμένουμε την εισαγγελική πλέον πρόταση και την προσωποποίηση των κακουργηματικών κατηγοριών.