Το "βαθύ λαρύγγι" της εισαγγελίας Πειραιά και η οργή του κουμπάρου! Το "γαλλικό" τηλεφώνημα Μαρινάκη στο Μαξίμου για την διαρροή της δικογραφίας του Noor1 που τον αφορά και η τελευταία προειδοποίηση πριν το πάτημα του... κόκκινου κουμπιού!

Του Άρη Σπίνου

 Ενδεχομένους κανένας άλλος να μην έχει την δυνατότητα να μπορεί να πάρει στο κινητό τηλέφωνο το σύνολο των Υπουργών της κυβέρνησης.

Αν όμως μπορούσε θα το έκανε όταν βλέπει πως πριν η δικογραφία που τον αφορά φτάσει στα δικά του χέρια γίνεται φίλο και φτερό σε ΜΜΕ που αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση! Φυσικά όταν ένα γεγονός αποτελεί είδηση οφείλει ο δημοσιογράφος να το καταγράψει είτε δυσαρεστεί κάποιον είτε όχι. Το ίδιο έκανε και το edolio5 παρουσιάζοντας την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου που ζητά την συνέχεια της ανακριτικής διαδικασίας για την διερεύνηση της εμπλοκής Μαρινάκη στην υπόθεση Noor1! Κατά σύμπτωση, για να πούμε και την πραγματική αλήθεια, τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν στα δημοσιογραφικά γραφεία για την σχετική είδηση μόλις το βούλευμα πέρασε το κατώφλι του γραφείου της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πειραιά, κ. Τσιρώνη. Είναι προφανές ότι αυτό έγινε για να την εκθέσουν και να της χρεώσουν την διαρροή κάτι που για όσους την γνωρίζουν το θεωρούν αδύνατο κρίνοντας από την εισαγγελική της πορεία μέχρι σήμερα. Όπως μάθαμε όμως η οργή Μαρινάκη εκτονώθηκε σε διάφορα έπιπλα που υπήρχαν μπροστά του αλλά και στο τηλεφώνημα που έκανε σε πρωτοκλασάτο στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου. Η ίδια πηγή μας είπε ότι τα "γαλλικά" του ήταν πολλά και άνευ αντίκρουσης από τον συνομιλιτή του... που δεν μιλούσε!