Μιλάμε για πολλά λεφτά! Κρεσέντο επενδύσεων σε Club - Φούρνους, στριπτιζάδικα, και ξενοδοχεία από τον υπόδικο για κακουργήματα... Βασιλιά της Συγγρού! Κάθε έλεγχος από τις αρχές για τις δραστηριότητες του και... ένα "κουτί γλυκά" για τα παιδιά που κάνουν τον έλεγχο!

Του Άρη Σπίνου

Η πιάτσα το έχει τούμπανο και όλοι οι άλλοι κρυφό καμάρι! Τα εκατομμύρια πέφτουν βροχή και η μία επένδυση μετά την άλλη παίρνουν σάρκα και οστά.

Από όλους θεωρείτε βέβαιο ότι καμία από τις επιχείρησεις που στήνει ο υπόδικος..  Φούρναρης δεν θα βγάλει τα λεφτά της. Όλες όμως είναι μια προς μία. Η αγάπη του η μεγάλη έχει προσανατολισμό το αγαπημένο του Επάγγελμα που είναι οι Φούρνοι. Δεν μιλάμε για Ψωμάδικα της γειτονιάς αλλά για Boutique άρτου! Βέβαια επενδύει και σε άλλους τομείς. Νυχτερινά Club, στριπτιζάδικα και ξενοδοχειακές μονάδες. Έχει γίνει πολύ σοβαρός παίχτης που διακινεί πολλά εκατομμύρια ευρώ. Εδώ που τα λέμε ευτυχώς που υπάρχει και αυτός αυτές τις δύσκολες μέρες και ζουν πλουσιοπάροχα και οι διάφορες αρχές που αποφασίζουν, όταν αποφασίζουν, να του κάνουν τους σχετικούς ελέγχους με τα πρόθυμα και "αδιάφθορα" κλιμάκια.