Οι πληρωμένες αγάπες με τα ΜΜΕ δεν κρατούν πολύ! Η συρρίκνωση Μητσοτάκη και τα ολέθρια λάθη που κάνει. Το καταφύγιο των δεξιών ψηφοφόρων και η "διψήφια έκπληξη" των εκλογών!


Του Άρη Σπίνου

Οι πληρωμένες αγάπες ως γνωστόν δεν κρατάνε για πολύ. Μου έδωσες σου έδωσα... και άντε γειά! 

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη συρρικνώνεται σε ποσοστά κάτω από 30% απόρροια προφανώς της συνεχιζόμενης και επιδεινούμενης κατάστασης με την πανδημία όπου η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη συρρικνώνεται καθώς η μέσα αστική τάξη μετά την καταστροφή που υπέστη από την κακοδιαχείριση ΣΥΡΙΖΑ… ξανά βρίσκεται υπό πίεση.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, διαχώρισε την κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Αυτός ο διαχωρισμός είναι πρωτοφανής, προσβλητικός για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, μειωτικός για κάθε πολίτη που έχει ίσα δικαιώματα απέναντι στο Σύνταγμα και στον νόμο.

Η κυβέρνηση χωρίζοντας την κοινωνία και επιβάλλοντας τιμωρητικά μέτρα στους ανεμβολίαστους… ουσιαστικά τιμωρεί την ίδια την κοινωνία.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη… και η κυβέρνηση του φέρουν ευθύνη για το πώς εξαγόρασαν την σιωπή των μέσων ενημέρωσης με τις λίστες Πέτσα των 40 εκατ.

Δεν έχουν διαδαχθεί ότι οι εξαγορασμένες αγάπες δεν κρατούν πολύ ή κατά το ορθότερο διαρκούν όσο διαρκεί και η ροή του χρήματος που εξαγοράζει συνειδήσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη έχει πληγώσει το κόμμα της ΝΔ από τα Δεξιά του.
Ο δεξιός πυρήνας της ΝΔ είναι πραγματικά απογοητευμένος.

Αγανακτεί και ασφυκτικά μέσα στην ΝΔ που έκανε σημαία την αμφισβήτηση στις παραδοσιακές αξίες της Δεξιάς και λόγω έχουν τα ΛΟΑΤΚΙ και όλοι αυτοί που χλευάζουν τις παραδόσεις τους. Θυμηθείτε το. Μπορεί οι δημοσκοπήσεις, που φυσικά ελέγχονται πλήρως από το Μέγαρο Μαξίμου, να δείχνουν την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου γύρω στο 5% αλλά θεωρείται πέρα του δέοντος βέβαιο ότι θα αγγίξει 2ψηφιο νούμερο. Κάθε μέρα που περνάει όλα "δουλεύουν" για αυτόν. Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν δείχνει μόνο ότι δεν αντιλαμβάνεται αλλά κάνει φανερό ότι δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στις αρχές που έχουν γαλουχηθεί επί δεκαετίες οι ψηφοφόροι της! Είναι φανερό ότι οι ψήφοι αυτής της τεράστιας δεξαμενής που έχει πλέον τρυπήσει και χύνετε με ορμή στο ποτάμι της Ελληνικής Λύσης δεν είναι ψήφοι διαμαρτυρίας αλλά βρίσκουν έναν ορθό πολιτικό λόγο που αντικατοπτρίζει τα πιστεύω τους.