Μια παράξενη... δωρεά! Η Αγγελοπούλου αγόρασε το ακίνητο του Γουλανδρή και το παραχωρεί στον Μητσοτάκη για γραφείο! Ο επικοινωνιολόγος Σταν Γκρίνμπεργκ και... τα έξοδα του από την Γιάννα που τον σύστησε στο Μαξίμου!


Του Άρη Σπίνου

Κάτι δεν πάει καλά. Θα το ψάξουμε αλλά προς το παρόν ας μάθετε κάτι που αποτελεί γεγονός! Η Γιάννα Αγγελοπούλου αγόρασε αντί πολύ υψηλού τιμήματος το «παλάτι» του Μιχάλη Γουλανδρή δίπλα στο Προεδρικό Μέγαρο. Το παλάτι Γουλανδρή είχε βγει από πιστωτικό ίδρυμα στο σφυρί!

Εκείνο ωστόσο που δεν έχει γίνει γνωστό και αποκαλύπτει σήμερα το edolio5 είναι ότι η Γιάννα δεν προορίζει το υπερπολυτελές αυτό ακίνητο για προσωπική χρήση ή της οικογενείας της .

Όπως η ίδια διαδίδει, η Γιάννα Αγγελοπούλου προορίζει το ακίνητο του Μιχάλη Γουλανδρή που βρίσκεται στην περιοχή του Προεδρικού Μεγάρου, να το παραχωρήσει στην κυβέρνηση και ειδικότερα στο Μαξίμου, προκειμένου εκεί να στεγαστούν υπηρεσίες που υπάγονται στον πρωθυπουργό.

Για την ιστορία, να ξέρετε, ότι ο περίφημος Αμερικανός επικοινωνιολόγος Σταν Γκρίνμπεργκ, που αποτελεί σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα εκλογικά, δημοσκοπικά και τάσεων της κοινής γνώμης, είναι γνωριμία της Γιάννας, η οποία κατά πληροφορίες, έκανε τις συστάσεις και έφερε τους δύο άνδρες σε επαφή! Κάποιες φήμες λένε ότι η Αγγελοπούλου έχει αναλάβει και τα έξοδα του.