28 μήνες με αναστολή! Καταδικάστηκε ο τράπερ Thug Slime για την επίθεση με μαχαίρι σε υπάλληλο καφετέριας! Τι είπε αυτός και οι συγκατηγορούμενοι του για την πράξη τους στο δικαστήριο.


Του Άρη Σπίνου

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε βάρος του γνωστού τράπερ Thug Slime και ακόμη δύο προσώπων σχετικά με την επίθεση με μαχαίρι κατά υπαλλήλου καφετέριας στον Κολωνό πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο γνωστός τράπερ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της νεανικής ηλικίας. Την ίδια ποινή επέβαλλε το Δικαστήριο σε βάρος ενός ακόμη κατηγορουμένου, ενώ ποινή φυλάκισης 36 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλλε το δικαστήριο στον δεύτερο κατηγορούμενο, ο οποίος είχε και την αρχική αντιδικία με το θύμα. Σε ότι αφορά τον τέταρτο κατηγορούμενο ο οποίος την ώρα της συμπλοκής βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο η απόφαση του δικαστηρίου ήταν αθωωτική.

Ειδικότερα ο «τράπερ» και οι δύο από τους τρεις συγκατηγορούμενούς του κρίθηκαν ένοχοι για

βαριά σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία και οπλοχρησία. Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είχε προτείνει την μετατροπή της κατηγορίας προς το ελαφρύτερο, χωρίς να γίνει αυτό δεκτό από το δικαστήριο.

Στην απολογία του ο «τράπερ» υποστήριξε ότι το «θύμα ήταν εριστικό και προκλητικό» και ότι είχε περάσει από το σημείου που βρισκόταν κάνοντας «χειρονομίες».

«..Αναστατωθήκαμε μεταξύ μας και είπαμε να πάμε στο μαγαζί που δουλεύει για να συζητήσουμε. Βγαίνουμε από το αμάξι, ο παθών ήταν απ έξω και άρχισε να μας βρίζει. Ο Χ. τον ακολούθησε στο μαγαζί. Το θύμα έκανε συνεχώς μια κίνηση ότι θα βγάλει μαχαίρι από την τσέπη. Πήραμε τις πεταλούδες από το αμάξι και τις κρατούσαμε στο χέρι. Ανέβηκε η ένταση, προσπάθησα να τους χωρίσω και πάνω στο μπουλούκι έγινε ότι έγινε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο τράπερ υποστήριξε ότι ήταν θολωμένος γι αυτό και αντέδρασε έτσι.

«Είδα το θύμα να τρέχει προς το μέρος μας με μαχαίρι και να μας λέει «θα πεθάνετε». Βγήκε έξω το θύμα και πέτυχε τον Β. κάτω από το στήθος» επισήμανε.
Τι υποστήριξε το θύμα

Νωρίτερα, το θύμα της επίθεσης έδωσε τη δική του πτυχή για τα γεγονότα.

«Ήρθε έξω από το μαγαζί και με φώναξε να βγω έξω. Εγώ εκεί αντίκρισα τρία άτομα μεταξύ των οποίων και ο τράπερ, με ένα μαχαίρι στο χέρι. Μπαίνω μέσα στο μαγαζί και έρχονται από πίσω μου. Με κρατάει ο Χ. και ο Π. με τον τράπερ με μαχαίρωσαν από πίσω στα πόδια, μηρό, μπράτσο, είχα αιμορραγία. Έτρεξα φοβούμενος για τη ζωή μου. Φύγανε τρέχοντας πιο πάνω δεν προλάβαιναν να μπουν στο αμάξι» περιέγραψε το θύμα της επίθεσης, συμπληρώνοντας ότι αν δεν άρπαζε κι εκείνος ένα κουζινομάχαιρο «θα συνέχιζαν να με μαχαιρώνουν ακόμα».

Το θύμα υποστήριξε πως η πρόθεση των δραστών της επίθεσης δεν ήταν να τον σκοτώσουν. «Πιστεύω ότι είχαν πρόθεση να με τραυματίσουν, ήρθαν να με «σφάξουν» χωρίς κανένα λόγο. Με απειλούσαν ότι θα τα ξαναπούμε. Τους φαινόταν αστείο. Ο Χ. μου είπε ότι θα με πυροβολήσει κιόλας και θα τα ξαναπούμε» ανέφερε το θύμα.

Από τα ιατρικά έγγραφα προέκυψε ότι νοσηλεύτηκε για οκτώ ημέρες και όπως ο ίδιος υποστήριξε έπαθε ρήξη νεφρού. «Τα πρώτα χτυπήματα ήταν στα πόδια αλλά ένα με βρήκε στο νεφρό. Στο νεφρό ήταν στοχευμένο, στην καρδιά δεν ήταν διότι είμασταν κάτω και παλεύαμε. Στην πάλη ρίχνανε όπου πάει. Είναι ομάδα, έτσι λειτουργούν αυτοί, το έχουν κάνει ξανά, απλά δεν υπήρχαν μάρτυρες, εγώ είμαι τυχερός διότι έγινε στο μαγαζί» ανέφερε ο μάρτυρας.