Οι Απόκριες ήρθαν νωρίτερα! Με παϊδάκια και χωριάτικη σαλάτα... συζητούν για να σώσουν την πατρίδα! Τα τραπεζώματα Καρατζαφέρη με "ξεχασμένους από τον θεό"! Ιδού η καταδικαστική απόφαση για τις Offshore... που λέει στους συνομιλητές του ότι αθωώθηκε!


Του Άρη Σπίνου

 Πιο πολύ αξία έχει το γεγονός ότι ο Καρατζαφέρης δυσκολεύετε πλέον να κάνει μερικά βήματα χωρίς να υποβαστάζετε παρά όσα έχουν λάβει χώρα σε καμία δεκαριά τραπεζώματα προκειμένου να "ξανά σώσει" την Ελλάδα.

Αυτήν την φορά ψάχνει συμμάχους εκεί που κατοικεί και ο ίδιος. Σε μια γωνιά της Ιστορίας που δεν την θυμάται ούτε ο θεός. Γνωρίζαμε για τις συναντήσεις αυτές αλλά δεν δίναμε σημασία αφού ήταν άνευ ουσίας. Τυρί και αχλάδι και τίποτα άλλο. Μάθαμε όμως ότι ο Καρατζαφέρης στους συνομιλητές του, λέει να μην τους απασχολεί το χρήμα που θα χρειαστεί για να κατέβουν στις εκλογές. Υπάρχει άφθονο! Μπορεί βέβαια όλα αυτά να είναι της Καρατζαφερικής σχολής αλλά μπορεί και να έχει βρεθεί η κάνουλα που θα τρέξει 500ευρα. Επί της ουσίας πάντως μιλάμε για μια αστεία κατάσταση αφού ο ίδιος, όπως μου λένε, δεν έχει δυνατότητα να ανέβει σκαλιά 2 ορόφων. Πέρα αυτού του γεγονότος εάν ξανακατέβει στις εκλογές αποφασισμένος να εξευτελιστεί τελείως, παρά τα κίνητρα που θα έχει, θα πρέπει να εξηγεί και για την οριστική και αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση 7350/2016 που έχει στην πλάτη του για τις Off Shore που είχαν βρεθεί σε εξωτικά νησιά!  Πριν λίγες μέρες ένας συνομιλιτής του τον ρώτησε τι έγινε με την δίκη για τις Offshore και ο Γιώργαρος τον διαβεβαίωσε όπως άλλωστε λέει και δημόσια ότι έχει αθωωθεί! Αχ βρε ψεύτη Γιώργη!