Το νέο πατριωτικό κόμμα ναυάγησε... λόγο έλλειψης ρευστού! Ο χρηματοδότης δεν απαντάει στα τηλέφωνα και οι επίδοξοι "σωτήρες" κάνουν ρεφενέ για να πληρώσουν τους καφέδες και τις μακαρονάδες τους, όταν αμπελοφιλοσοφούν!


Του Άρη Σπίνου

Κλάμα οι επίδοξοι "σωτήρες"! Οι διεργασίες για την ίδρυση ακροδεξιού κόμματος που κορυφώθηκαν με την υπογραφή του μανιφέστου από τους… ανησυχούντες για την πορεία της χώρας έχουν οδηγηθεί στα τάρταρα! 

Οι σχεδιασμοί μεταξύ καφέ και ολίγον κρουασάν γεμιστών χάθηκαν ολοσχερώς, γιατί ο χρηματοδότης που υποτίθεται ότι θα έβαζε τα κεφάλαια έχει εξαφανιστεί και δεν απαντάει ούτε στα τηλέφωνα μόλις ήρθε η ώρα να πληρώσει τις μακαρονάδες που είχαν παραγγείλει. 

Προφανώς οι απόστρατοι, οι συνταξιούχοι δικαστές και κάποιοι άλλοι γυρολόγοι πολιτικάντηδες της πλάκας που νόμισαν ότι θα αποκτήσουν ρόλο μέσω ενός νέου δήθεν πατριωτικού κόμματος δεν διαθέτουν επαρκή ενημέρωση για το πως δημιουργούνται τα κόμματα! 

Διαφορετικά θα γνώριζαν ότι το πρόσωπο στο οποίο πόνταραν για τη χρηματοδότηση του νέου κόμματος συνεργάζεται άψογα με την κυβέρνηση και δεν έχει καμία διάθεση να ανοίξει πόλεμο που θα τον οδηγήσει σε επικίνδυνες περιπέτειες.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο στρατηγός που διεκδικούσε ρόλο αρχηγού θα εξακολουθεί να πίνει τον καφέ του στο γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και να παραμυθιάζει καμιά δεκαριά άλλους απόστρατους που δεν έχουν δουλειά να κάνουν και παριστάνουν τους επαγγελματίες πατριώτες, ενώ ο Ελληνοαμερικανός ακόμα ψάχνει για τα κεφάλαια που είχε υποσχεθεί σε χρεοκοπημένο εκδότη. Τουλάχιστον πίνουν καφέδες τρώνε καμία σούπα και παριστάνουν τους εθνοσωτήρες!