Εκείνος και Εκείνη! Ο Πορτοσάλτε "γλύφει" την κυβέρνηση και η σύζυγος υπηρετεί τον Μητσοτάκη. Η απόσπαση της από το Α.Π.Ε. στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας! Οι φιλοδοξίες του να γίνει βουλευτής και... η "πόρτα που έφαγε" όπως και ο Γιώργος Αυτιάς!


Του Άρη Σπίνου

Όλα έχουν την εξήγηση τους! Για τους κατοικούντες στις "βαβέλες της Αττικής" λίγο πολύ είναι γνωστά. Ας γίνουν όμως γνωστά και για τους υπόλοιπους. 

Η δημοσιογραφική τους συμπεριφορά κάθε μέρα κάνει αρκετούς Έλληνες να πετάνε πιάτα και ποτήρια στην τηλεόραση! Τί είναι αυτό που κάνει όμως τον Πορτοσάλτε να γίνετε βασιλικότερος του βασιλέως και να στηρίζει ακόμη και με λεκτικές χυδαιότητες την κυβέρνηση. Ίσως η εξυπηρέτηση που του έκαναν για την σύζυγο του να τον έχει υποχρεώσει πάρα πολύ! Πολλοί λένε ότι δεν μπορεί να χωνέψει ότι ήδη 2 στελέχη του ΣΚΑΪ έχουν γίνει βουλευτές και αυτός παρά το γεγονός ότι το έχει ζητήσει μπήκε στην λίστα της αναμονής μαζί με τον Γιώργο Αυτιά! Ίσως οι επικείμενες εκλογές να είναι η τυχερές του! Κάποιοι άλλοι λένε πως όσα κάνει αφορούν το Ρουσφέτι που έκαναν στην σύζυγο του.  

Η κυρία, λοιπόν, Δέσποινα Κουτσομητροπούλου πληρώνεται από όλους εμάς, τους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες για να κάνει τι;

Τις δημόσιες σχέσεις του Μητσοτάκη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης , την άνοιξη του 2017, φρόντισε η σύζυγος του Πορτοσάλτε να αποσπαστεί από το ΑΠΕ στη Ν.Δ και συγκεκριμένα στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων του κόμματος.

Και άλλοι δημοσιογράφοι παίρνουν ένα μεροκάματο από μια δημόσια τρύπα αλλά δεν κάνουν έτσι!