Έκλεισε ο φάκελος της ανάκρισης για την δολοφονία Καρολάιν! Δεν προέκυψε συνεργός. Όλα τα οργάνωσε και τα έκανε ο σύζυγος της! "Άνοιξαν" τηλέφωνα και τραπεζικοί λογαριασμοί και άλλων προσώπων αλλά... ουδέν!


Του Άρη Σπίνου

Το τέλος της ανάκρισης για την υπόθεση των Γλυκών Νερών κήρυξε ο ανακριτής που χειρίστηκε τη δικογραφία και πλέον αναμένεται η ανάθεση της σε εισαγγελέα που θα προτείνει την παραπομπή ή μη σε δίκη του 33χρονου πιλότου και καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορουμένου στα τέλη Ιουνίου και την ολοκλήρωση του σχηματισμού του υλικού της δικογραφίας, σύμφωνα με πληροφορίες εκλήθη από τον ανακριτή ο συνήγορος του κατηγορουμένου και υπέγραψε το πέρας της ανακρίσεως.

Κατά συνέπεια δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση με τα μέχρι τώρα στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτικής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα.

Ειδικότερα, φέρεται να μην ήρθε έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν εκείνη τη νύχτα, ενώ ούτε έγγραφο σχετικά με την κάμερα έφτασε στον ανακριτή, καθώς η εταιρία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα του. Από το τραπεζικό απορρήτου φαίνεται πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολάιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού.

Το επόμενο στάδιο είναι να παραλάβει την δικογραφία ο αρμόδιος εισαγγελέας ο οποίος θα συντάξει την πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο για την παραπομπή του κατηγορουμένου σε δίκη και με ποιες κατηγορίες.