Δίκη Φουρθιώτη! Το χρονικό μιας βέβαιης αναβολής (9!) και... η "εξαφάνιση" της εισαγγελέως του δικαστηρίου !Στις 29 Οκτωβρίου προσδιορίστηκε το νέο δικαστικό σίριαλ, Μένιου και Τζούλιας για τις 200.000 ευρώ που έκαναν φτερά!


Του Άρη Σπίνου

Το είδαμε και αυτό. Όταν έφτασε η ώρα της εκδίκασης του Ν8 του εκθέματος στο μονομελές εφετείο Κακουργημάτων άρχισαν τα αιτήματα αναβολών.

Οι έμπειροι ποινικολόγοι, Θέμης Σοφός και Ράπτης που υπερασπίζονται τον Μένιο Φουρθιώτη προσκόμισαν στο δικαστήριο βεβαίωση του ΚΑΤ όπου περιέγραφε την Ιατρική κατάσταση του κατηγορουμένου και το γεγονός ότι δεν μπορεί να πάει στο δικαστήριο, χωρίς όμως να αναφέρεται πότε εκτιμούν οι γιατροί ότι αυτό θα μπορέσει να συμβεί. Στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής η μηνύτρια Τζούλια Αλεξανδράτου άρχισε τις φωνές ζητώντας να πάει Ιατροδικαστής για να δει αν είναι αλήθεια όλα όσα ισχυρίζεται ο Φουρθιώτης. Οι συνήγοροι της την άκουγαν... αμίλητοι. Το δικαστήριο επιφυλάχτηκε επί του αιτήματος Αναβολής και διέκοψε την συνεδρίαση για να αποφασίσει. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε η πρόεδρος του δικαστηρίου και είπε σε όλους του διαδίκους ότι... δεν βρίσκει την εισαγγελέα! Έτσι πέρασε άλλη μια ώρα. Να πάλι η πρόεδρος όπου ανακοίνωσε την διακοπή της συνεδρίασης για τις 29 Οκτωβρίου, όλων των υποθέσεων, αφού όπως είπε η εισαγγελέας είχε μια επαγγελματική υποχρέωση όπου δεν υπολόγισε καλά τον χρόνο που θα χρειαζόταν για να την εκπληρώσει με συνέπεια να μην μπορεί πλέον να ανέβει ξανά στην έδρα μέχρι το πέρας του ωραρίου! Και πέρασαν αυτοί καλά και εμείς Καλύτερα!