Συμβαίνουν στην Ελλάδα αυτά ; Ο Ξενοδόχος Μαντωνανάκης με τελεσίδικη δικαστική απόφαση θα πάρει 626.000.000 ευρώ από το δημόσιο... ενώ χρωστούμε 360.000.000! Η ΕΤΑΔ που ψάχνει τρόπο διακανονισμού και κουμπάρος Βλαστάρης του Μεγάρου Μαξίμου! Οι ευθύνες, οι ολιγωρίες, και οι "ξεχασιάρηδες" δικηγόροι του κράτους.


Του Άρη Σπίνου

Όταν οι δικηγόροι του δημοσίου είναι κουρασμένοι και δεν επιμελούνται αρκούντως τις διαφορές που έχει το κράτος με τους ιδιώτες... αυτά συμβαίνουν! Ο όµιλος Μαντωνανάκη απειλεί τα δηµόσια οικονοµικά. Τα 620 εκατ. ευρώ που κέρδισε στα δικαστήρια, όπως έχει γράψει σε σχετικό ρεπορτάζ το edolio5 το ∆ηµόσιο οφείλει να του τα καταβάλει και µάλιστα για κάθε χρόνο που καθυστερεί θα πέφτουν και τόκοι.

Οι Ευρωπαίοι ήδη έχουν εντοπίσει το ζήτηµα και πιέζουν την κυβέρνηση να δώσει λύση, αλλά στην ΕΤΑ∆ διαπραγµατεύονται εδώ και έναν χρόνο διακανονισµό! Ο Μαντωνανάκης πάει με τον αραμπά αφού οι τόκοι τρέχουν  

Πιθανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι διακανονισµός χωρίς να µείνει ο Μαντωνανάκης στο Grand Resort στο  Λαγονήσι είναι µηδενικών πιθανοτήτων.

Θα µπορούσε άλλωστε να το εξηγήσει στην κυβέρνηση  και ο Γιάννης Βλαστάρης, ο λογογράφος του πρωθυπουργού, που είναι κουµπάρος της οικογενείας Μαντωνανάκη.