Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Οι σύγχρονοι "πατριώτες" της κονόμας! Απατεωνίσκοι δικηγόροι και γυρολόγοι αρχηγίσκοι κομμάτων χωρίς οπαδούς, στο στόχαστρο του εισαγγελέα του Α.Π. για εγκληματική οργάνωση! Τα ΜΜΕ προβάλουν την ελάχιστη μειοψηφία από "ούγκανα" για να δυσφημίσουν τους 3.000.000 Έλληνες που αρνούνται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.


Του Άρη Σπίνου

Με σύμμαχο τα διεφθαρμένα ΜΜΕ η κυβέρνηση προσπαθεί να δυσφημήσει το 30% του Ελληνικού λαού που αρνείται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, βάζοντας τους στο ίδιο τσουβάλι με τους ελάχιστους ελαφρόμυαλους που με την καθοδήγηση απατεωνίσκων δικηγόρων και ψευτό - αρχηγίσκων ανύπαρκτων πολιτικών κομμάτων, προβαίνουν σε φαιδρότητες.  Με ταρίφα τουλάχιστον 15 ευρώ ανά άτομο για πρόσβαση σε «κλειστές σελίδες» στο Διαδίκτυο που δίνουν οδηγίες για αρνήσεις ιατρικών υπηρεσιών και καθοδηγούν νομικά τους αντιεμβολιαστές , ξεκινά η βιομηχανία του αντεμβολιαστικού κινήματος στην Ελλάδα για να στήσει ακόμα και ομαδικές αγωγές με τεράστια κέρδη για συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία που μέχρι εχθές κυνηγούσαν τον πελάτη με το τουφέκι.

Ήδη, τουλάχιστον στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες εισαγγελίες, σκληροί και φανατικοί αντιεμβολιαστές, ενθαρρυμένοι από δικηγόρους, έχουν δημιουργήσει μια απίστευτη βιομηχανία μηνύσεων κατά γιατρών, νοσηλευτών, υπευθύνων της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, ακόμη και εισαγγελέων. Εσχάτως στο κάδρο μπήκαν και οι εκπαιδευτικοί για τους οποίους ήδη παρενέβη η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου 


Είναι προφανές ότι πλέον πάνω στους αντιεμβολιαστές χτίζονται καριέρες, επαγγελματικές αλλά και πολιτικές από συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατρούς και δικηγόρους που φιλοδοξούν να γίνουν "σωτήρες" του πολιτικού συστήματος. Πολιτευτές της πλάκας, γυρολόγοι που έχουν εκδιωχθεί από όλα τα σοβαρά κόμματα. Το πολιτικό σκέλος έχει να κάνει με το γεγονός ότι λόγω της διάστασης του θέματος και του ενδιαφέροντος του κόσμου, οι “αιρετικές” απόψεις τους προσελκύουν πολίτες που ήδη είναι στην όχθη του αντιεμβολιασμού ή ταλαντεύονται λόγω φόβου. Πέρα από αυτό το νομικό σκέλος έχει να κάνει με τις βιομηχανίες των ομαδικών αγωγών που χτίζονται και είναι γνωστό πως μπορούν να συγκεντρώσουν τεράστια χρηματικά ποσά μέσω των μικροποσών από εκατοντάδες πρόσωπα που θα συμμετάσχουν. 


Πίσω από αυτά υπάρχουν συγκεκριμένες κλειστές ομάδες στα σόσιαλ μίντια που κατευθύνουν τους πολίτες και προς συγκεκριμένους “επαγγελματίες” οι οποίοι δίνουν οδηγίες πάσης φύσεως. Νομικές και ιατρικές. Ήδη η Εισαγγελία της Αθήνας διερευνά το γεγονός ότι κάποιοι φανατικοί αντιεμβολιαστές που διαθέτουν δίκτυο ενημέρωσης στα σόσιαλ μίντια με χιλιάδες ακολούθους, έχουν φθάσει στο σημείο όχι μόνο να παροτρύνουν πολίτες να αρνούνται τον εμβολιασμό και τις ιατρικές υπηρεσίες, αλλά να αμφισβητούν ευθέως θανάτους ηλικιωμένων από κορονοϊό και να κυνηγούν δικαστικά γιατρούς και νοσηλευτές.

Ειδικά στην Αθήνα έχουν υπάρξει τρία περιστατικά θανάτων υπερηλίκων σε νοσοκομεία του λεκανοπεδίου, ύστερα από νοσηλεία για κορονοϊό, για τους οποίους συγκεκριμένοι δικηγόροι προχώρησαν σε σειρά νομικών ενεργειών αμφισβητώντας ότι πέθαναν από κορονοιό.

Έφτασαν στο σημείο να αιτηθούν την εκταφή των πτωμάτων, αμφισβητώντας ιατρικά πιστοποιητικά θανάτου και ιατρικούς φακέλους πλήρεις ως προς την αιτία του θανάτου των ηλικιωμένων! 


Η Εισαγγελία της Αθήνας αρνήθηκε την εκταφή, αλλά ο δικηγόρος προσέφυγε στο δικαστικό συμβούλιο και εκδόθηκαν δύο βουλεύματα (!!!) από τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια, που έκριναν ότι, παρά την ύπαρξη των ιατρικών φακέλων, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να σωθούν αυτοί οι άνθρωποι, παρά την επιστήμη, παρά τις βεβαιώσεις της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πρέπει να γίνει η εκταφή.

Ένα άλλο σκέλος της δράσης τους αφορά την κατεύθυνση που δίδεται σε ορισμένους υγειονομικούς , οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν για να βρούν “πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού” ώστε να μην τεθούν σε αναστολή εργασίας. Σημειώνεται, ότι για το θέμα των πλαστών πιστοποιητικών με εγκύκλιο του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλιώτας, έθεσε τη Δικαιοσύνη σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να διαφυλαχθεί η πολύπλευρη, πολύμηνη και κοπιώδης προσπάθεια πολιτείας και πολιτών για αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Ήδη, μάλιστα, εξελίσσεται έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες ερευνώνται για βαριά εγκλήματα που σχετίζονται με την απώλεια της ζωής πολιτών και τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης. Είναι προφανές ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αρνητών του υποχρεωτικού εμβολιασμού δεν έχει καμία σχέση με τους ελάχιστους "ουγγανέζους" που παριστάνουν τους εξωγήινους και βλέπουν φαντάσματα να τους κυνηγούν με μια σύριγγα στο χέρι