Μια κατάθεση - φωτιά 14 σελίδων για την "γιάφκα του Παραδικαστικού" στην οδό Φίλωνος! Η δικηγόρος Βλαστάρη, οι π. δικαστές Τσέβη και Βλασόπουλος, ο "αρχηγός" Γιοσάκης, ο "ενήμερος" Μαντούβαλος, η απόπειρα για το "στήσιμο" του δικαστηρίου με κατηγορούμενο τον έμπορο ναρκωτικών Αγγελόπουλο, το "ενδιαφέρον" για τις υποθέσεις του Ρέστη και... ο "κοριός" στο παπούτσι του Μπολέτση!


Του Άρη Σπίνου

Για την επικείμενη δίκη του "μικρού Παραδικαστικού" σας έχουμε ενημερώσει με αρκετά ρεπορτάζ στο edolio5! Από αναβολή σε αναβολή η ώρα του εφετείου έφτασε για τις 15 Δεκεμβρίου στο Α' πενταμελές.

Μέσα από την τεράστια δικογραφία προκύπτουν οι 3 πολύ σοβαρές καταθέσεις που ξεδίπλωσαν τον Μίτο της Αριάνδης και αποκαλύφθηκε η δράση του Παραδικαστικού κυκλώματος! Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι 2 από τις 3 καταθέσεις ανήκουν σε μέλη του συγκεκριμένου κυκλώματος που προφανώς όταν είδαν τα δύσκολα αποφάσισαν για τους δικούς τους λόγους να επισκεφτούν το γραφείο του αντί εισαγγελέα του Α.Π. Ισίδωρου Ντογιάκου και να δηλώσουν "Διάθεση συνεργασίας". Η 3η κατάθεση αφορά τον επιχειρηματία Γιάννη Μπολέτση που ήταν και η καθοριστική για να αρχίσει η δικαστική έρευνα. Σήμερα το edolio5 παρουσιάζει την κατάθεση της δικηγόρου Φωτείνης Βλαστάρη όπου περιγράφει σε 14 σελίδες όλη την δράση, με κάθε λεπτομέρεια της μεγάλης "παραδικαστικής παρέας", στην οποία όπως η ίδια ισχυρίζεται είχε παραχωρήσει το γραφείο της στην οδό Φίλωνος στον Πειραιά προκειμένου να γίνονται τα ραντεβού του κυκλώματος με "πελάτες". Τα όσα λέει είναι συγκλονιστικά. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το edolio5 σε αυτό το γραφείο ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπολέτσης κατέγραψε τους εκβιασμούς που υπέστη από το κύκλωμα προκειμένου να μην καταδικαστεί σε μια στημένη δικογραφία που είχε γίνει σε βάρος του,  με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικού του Α.Τ. Ομονοίας!  Οι κασέτες αυτές που κατέγραψαν τον εκβιασμό σε βάρος του ήταν αποτέλεσμα ενός κοριού που είχε τοποθετήσει στο τακούνι του παπουτσιού του! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Προφανώς το edolio5 δεν μπορεί να γνωρίζει αν όσα ισχυρίζεται η Φωτεινή Βλαστάρη είναι αλήθεια ή ψέματα. Παρουσιάζουμε όμως την κατάθεση της από εύλογο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και καθήκον.