Πρώτη ξαπλώστρα στην Μύκονο ο... Πρόεδρος Εφετών! Οι διακοπές του τσάμπα, η "ανιψιά" ο υπόδικος επιχειρηματίας, οι φράουλες με το παγωτό και... η δίκη που έρχεται!


Του Άρη Σπίνου

Εκεί που είπαμε (οι ανόητοι το είπαν) ότι η εποχή Καλούση και Μπουρμπούλια αποτελεί παρελθόν για την Ελληνική δικαιοσύνη, να σου με καρό μαγιό ο πρόεδρος εφετών να πλατσουρίζει με την κοιλίτσα να εξέχει στα ρηχά σε γνωστή παραλία της Μυκόνου.

Μάθαμε ότι ήταν φιλοξενούμενος ενός "πρώτης τάξεως" επιχειρηματία που δεν έχει απασχολήσει ποτέ την Ελληνική δικαιοσύνη. Έλα όμως που αυτό ήταν η βιτρίνα! Στην παρέα του άμεμπτου κάθε βράδυ ήταν και ο διάσημος επιχειρηματίας υπόδικος και καταδικασμένος πρωτόδικα για διάφορα οικονομικά παιχνίδια. Κανονικός απατεώνας. Θα μου πείτε τώρα εάν έχει ευθύνη με ποιον κάθεται στο ίδιο τραπέζι ο κ. Πρόεδρος! Οι κακιές γλώσσες μου είπαν ότι ήξερε ποιος είναι, τι έχει κάνει και τι τον περιμένει στο εφετείο σε λίγες εβδομάδες. Ακόμα όμως και αν δεν ήξερε έπρεπε να ρωτήσει, από την ώρα που όλα τα πιοτά και τα φαγιά ήταν πληρωμένα από άλλους. Ακόμα και το ξενοδοχείο. Ειδικά και οι φράουλες που πήγαιναν το πρωί στο δωμάτιο τυλιγμένες με παγωτό παρφέ αφού έτσι ήθελε η ανιψιά που συνόδευε τον πρόεδρο.  Επειδή κυκλοφορούν και διάφορες φωτογραφίες με τα φαγοπότια και την παρέα καλό θα είναι να κρατήσει τις υποσχέσεις που έδωσε ο κ. πρόεδρος γιατί προβλέπω ότι θα διαρρεύσουν! Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να τις δούμε και νωρίτερα της επίμαχης δίκης. Λέτε κατά σύμπτωση η κλήρωση που θα βγάλει τον πρόεδρο της έδρας να είναι... από τώρα γνωστή ; Δεν τα πιστεύω αυτά ότι γίνονται στην Ελλάδα!