Το γιαούρτωμα του παρελθόντος και η συκοφαντία του παρόντος! "Χαστούκι" από τον Βελόπουλο, στην καλοπληρωμένη από την κυβέρνηση "iefimerida.gr", για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα σε βάρος του. "Ενημερώνουμε κάθε «ευνοημένο» των κυβερνητικών «λιστών», ότι πλέον καμιά πρόκληση, καμμιά συκοφαντική επίθεση δεν θα μένει αναπάντητή."


edolio5 team 

Άμα πέφτει το μεροκάματο... γράφεις ότι σου πουν. Προφανώς όμως αν δεν έχεις υπολογίσει αυτούς που δεν "μασάνε" και απευθύνονται στην Ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια... έρχονται τα δύσκολα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης έγινε γνωστό ότι "Για άλλη μία φορά η ιστοσελίδα «iefimerida.gr» του κ. Χρήστου Ράπτη, επιτέθηκε με άθλιο και συκοφαντικό τρόπο στην Ελληνική Λύση και προσωπικά στον πρόεδρο της, Κυριάκο Βελόπουλο.

Οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας είχαν ενημερωθεί και είχαν παραλάβει την επιστολή που απέστειλε ο κ. Βελόπουλος στην ΠτΔ όπου εξηγούσε αναλυτικά τους λόγους της μη παρουσίας του που φυσικά δεν περιλαμβάνουν την πρόσκληση του Έλληνα αθλητή κ. Γιάννη Αντετοκούμπο.

Επιπλέον στην επιστολή αναφέρεται ρητώς ότι η Προεδρία αρνήθηκε να μας ενημερώσει για την λίστα των προσκεκλημένων.
Μετά από την παρέμβαση μας, αναγκάστηκαν να ανασκευάσουν τα συνειδητά ψεύδη τους.
Ενημερώνουμε κάθε «ευνοημένο» των κυβερνητικών «λιστών», ότι πλέον καμιά πρόκληση, καμμιά συκοφαντική επίθεση δεν θα μένει αναπάντητή.

Η ελευθερία του λόγου είναι απόλυτα σεβαστή και εμείς είμαστε οι πρώτοι που την υπερασπιζόμαστε. Η συκοφαντία και το ψεύδος όμως είναι εχθροί της Δημοκρατίας. Και θα αντιμετωπίζονται ανάλογα." Καλά ξεμπερδέματα στους συναδέλφους!

Να θυμίσουμε ότι ο Χρήστος Ράπτης κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε δεχτεί γιαούρτωμα, πράξη κατακριτέα, στην μέση του δρόμου. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν ποτέ.