Η απόλυτη επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ του edolio5! Η πληροφορία στην ασφάλεια από ισοβίτη. Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός και στις 3 δολοφονίες των Καραϊβάζ - Μάλαμα και Καπετανάκη.


Του Άρη Σπίνου

Είναι αλήθεια ότι οι έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ δεν γίνονται με εντατικό ρυθμό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν "πέσει" κανένα τηλεφώνημα με πληροφορία οι αρχές το αγνοούν.  

Μέσω λοιπόν της διασταύρωσης αυτών των πληροφοριών, αφαιρώντας μάλιστα αυτές που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, και κυρίως αυτή που προήλθε από γνωστό ισοβίτη που εξήγησε τους λόγους του κοινού παρονομαστή των 3 δολοφονιών, κατάφεραν να καταλήξουν σε συγκεκριμένες εκτιμήσεις, κυρίως για το πρόσωπο που πιθανότατα έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου. Πρόκειται για σκληρό όνομα στον κόσμο της νύχτας χωρίς άμεση και ενεργή συμμετοχή σήμερα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν πηγές στο edolio5 οι πληροφορίες είναι μια καλή αρχή για την πορεία των ερευνών, πλην όμως δεν αποτελούν αποδείξεις που θα οδηγήσουν σε συλλήψεις, πόσο μάλλον στην παραπομπή στη Δικαιοσύνη του ηθικού αλλά και των φυσικών αυτουργών του εγκλήματος. Στο σημείο αυτό οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στο απόλυτο μηδέν.

Mε δεδομένο το γεγονός πως ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν έκρυψε ποτέ, τη φιλική σχέση που είχε με τον Δημήτρη Μάλαμα αλλά και τον Δημήτρη Καπετανάκη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν πλέον τα «συμβόλαια θανάτου» των δύο συγκεκριμένων προσώπων, οι δολοφονίες των οποίων προηγήθηκαν αυτής του Γιώργου Καραϊβάζ. Η ασφάλεια θεωρεί δεδομένο ότι τουλάχιστον ο ηθικός αυτουργός είναι ο ίδιος και στις 3 δολοφονίες. Στην δικογραφία μάλιστα που σχηματίστηκε από την περιβόητη έκθεση των 80 σελίδων της Ε.Υ.Π. για τους επίορκους της ΕΛ.ΑΣ., η δίκη των οποίων, για μερικούς εξ αυτών έχει προσδιοριστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου, γίνετε αναφορά ότι ο Καραϊβάζ έπαιρνε κατά καιρούς 1.000 ευρώ για "εξυπηρετήσεις" που έκανε στον Μάλαμα.

Σχετικά ρεπορτάζ 

Δολοφονία Καραϊβάζ! Οι 10 +1 λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ θα εξιχνιαστεί ούτε αυτό το "συμβόλαιο" της Greek Mafia! Ερωτήσεις και απαντήσεις για όσους... δεν φοβούνται να ξέρουν.

Η Δολοφονία Καραϊβάζ και η... "αγιοποίηση ενός διαβόλου"! Το παρελθόν, οι φιλίες, οι συναντήσεις και η προστασία που νόμιζε ότι είχε από τους... δολοφονημένους φίλους του.