Τώρα! Δεκάδες κρούσματα Covid στην παιδική κατασκήνωση "Παράδεισος Ασημακοπούλου" στον Άγιο Στέφανο. Τρέχουν οι γονείς να πάρουν τα παιδιά τους. Με καθυστέρηση 2 ημερών τους ενημέρωσε η διοίκηση της κατασκήνωσης! "Είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι" καταγγέλλουν στο edolio5 γονείς.

edolio5 team 

Δεκάδες αυτοκίνητα το ένα πίσω από το άλλο καταφθάνουν από το πρωί στην περιοχή του Αγίου Στέφανου όπου υπάρχει η κατασκήνωση "Παράδεισος Ασημακοπούλου". Μια κατασκήνωση που μόνο παράδεισος για τα παιδιά δεν ήταν.

Τα πρώτα κρούσματα σε παιδιά εμφανίστηκαν την Τρίτη, αλλά όπως είπαν στο edolio5 γονείς κανείς δεν τους ενημέρωσε! Ενημερώθηκαν μόνο οι γονείς των παιδιών που είχαν νοσήσει. Κάθε λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι αφού οι δραστηριότητες σε μια κατασκήνωση είναι κοινές όπως και οι χώροι συνάθροισης θα έπρεπε να ενημερωθούν όλοι οι γονείς των παιδιών προκειμένου να αποφασίσουν οι ίδιοι για τα παιδιά τους. Επειδή όμως ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας τα κινητά τηλέφωνα των παιδιών "πήραν φωτιά" και οι δεκάδες γονείς τηλεφωνούσαν στην μια και μοναδική τηλεφωνική γραμμή που υπήρχε προκειμένου να μάθουν τι συμβαίνει. Μόνο τότε και μπροστά στο κύμα αγανάκτησης και οργής η διοίκηση της κατασκήνωσης ενημέρωσε πως την Πέμπτη το πρωί όσοι γονείς επιθυμούν να πάνε να πάρουν τα παιδιά τους. "Είναι απαράδεκτο και ανεύθυνο αυτό που έκαναν. "Όταν τηλεφώνησα αργά το βράδυ της Τετάρτης όπου είχα ενημερωθεί από το παιδί μου, αφού προσπαθούσα επί 2 ώρες να "πιάσω γραμμή" στον έναν και μοναδικό τηλεφωνικό αριθμό που υπήρχε στην ιστοσελίδα της κατασκήνωσης μου είπαν ότι έχουν λίγα κρούσματα για αυτό δεν με ενημέρωσαν." είπε στο edolio5 γονέας που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. Το edolio5 επικοινώνησε με την κατασκήνωση προκειμένου να διασταυρώσουμε τα λεγόμενα των γονέων αλλά... ακόμα περιμένουμε από την Τετάρτη το βράδυ να μας συνδέσουν με κάποιον αρμόδιο. Γονείς έστειλαν στο edolio5 δεκάδες βίντεο όπου φαίνεται ο συνωστισμός των παιδιών, γεγονός που κατακερματίζει το επιχείρημα ότι τα κρούσματα ήταν λίγα αφού αυτό δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Όπως ενημερωθήκαμε η κατασκήνωση συνεχίζει κανονικά την λειτουργία της. Τα βίντεο δεν τα προβάλουμε αφού δεν έχουμε την συναίνεση των γονέων για τα παιδιά που εμφανίζονται σε αυτά. Είναι όμως στην διάθεση κάθε αρμοδίου.