Μόνο στο edolio5! Ανατροπή στο διπλό έγκλημα και την αυτοκτονία στην Κέρκυρα. Ο δολοφόνος - αυτόχειρας σκότωσε την σπιτονοικοκυρά του γιατί του έκανε έξωση. Ο γιος του υπηρετεί ως αξιωματικός στην ασφάλεια Κέρκυρας.


edolio5 team 

Μια γυναίκα από την Κέρκυρα και δύο άνδρες, είναι ο απολογισμός, από το διπλό έγκλημα και την αυτοκτονία στην περιοχή Δασιά της Κέρκυρας όπως είναι ήδη γνωστό από τα δεκάδες ρεπορτάζ που έχουν γραφτεί μέχρι αυτήν την στιγμή. Το edolio5 δίνει την πραγματική διάσταση αυτού του φονικού σύμφωνα με έγκυρη πηγή του νησιού που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες μας  ο δράστης και αυτόχειρας νοίκιαζε διαμέρισμα στο διώροφο σπίτι της Κερκυραίας ιδιοκτήτριας η οποία του έκανε έξωση, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πώς εμπλέκεται το δεύτερο θύμα, ένας άνδρας που ζούσε στο παρελθόν στη Γαλλία. Προφανώς, όπως αναφέρει η ίδια πηγή το δεύτερο θύμα προσπάθησε να κατευνάσει την οργή του δολοφόνου και βρέθηκε σε λάθος σημείο της λάθος στιγμή. 

Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες, πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα, γύρω στις 11.30 το πρωί, μετά από έντονο διαπληκτισμό, τη γυναίκα στην πίσω αυλή του σπιτιού της, στην ίδια αυλή πυροβόλησε και σκότωσε και τον αλλοδαπό που έμενε στον πρώτο όροφο, ενώ στη συνέχεια φέρεται να κλείστηκε στο σπίτι του και να έδωσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.\

Ο 60χρονος είχε έναν γιο, που υπηρετεί ως Αξιωματικός στην Ασφάλεια Κέρκυρας.




Κάτοικοι της περιοχής λένε πως ο 60χρονος δράστης και αυτόχειρας ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, ο οποίος καβγάδιζε συχνά με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που ενοικίαζε και την οποία σκότωσε.

Όσοι τον έβλεπαν στον δρόμο, στη βόλτα του είχε πάντα τον τετράποδο φίλο του, τον οποίο υπεραγαπούσε και φρόντιζε.

Τα φιλοζωικά του αισθήματα, άλλωστε, τα έδειχνε και μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, όπου υπάρχουν αναρτήσεις για φιλοζωικές οργανώσεις και ό,τι έχει σχέση κυρίως με τα ζώα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Αίσθηση προκάλεσε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας ότι και τα δύο θύματα είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση  τα δύο θύματα πυροβολήθηκαν σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι. Ο αυτόχειρας έχει εξ επαφής τραύμα στο θώρακα.

Η περαιτέρω εξέταση θα αποδείξει αν τελικά ο άτυχος Ελληνογάλλος πυροβολήθηκε πρώτος.

Πάντως, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι ο δράστης είχε πρόθεση να καταφέρει θανάσιμα χτυπήματα και στα δύο θύματα.